Има ли музиканти сред фордаджиите?
- trotilec
- потребител
- Регистриран: 14 дек 2014, 00:06
- Модел на автомобила: ford focus
- Status: Извън линия
Има ли музиканти сред фордаджиите?
Здравейте, колеги, има ли музиканти сред съфорумците? Някой като си е вземал комбито, казвал ли си е "ееее, тука колко усилватели и китари ще се поберат!" 

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Re: Има ли музиканти сред фордаджиите?
Аз съм кандитат китарист, на класическа китара. Надявам се за 1 година да се науча да свиря. Опитах и на електрическа, но .... не е ценово за мен иначе е по яко. 

времето е като парите-никога не стига
- trotilec
- потребител
- Регистриран: 14 дек 2014, 00:06
- Модел на автомобила: ford focus
Eвала, колега, класическа, електрическа, бас - вс имат магия! Успех с музицирането, ако нещо те вълнува, питай.
- Яким
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2009, 14:31
- Модел на автомобила: Focus MK1 facelift 1.8 `04г. Tdci . 100к.с (триврат)
- Контакти:
Аз не съм точно музикант, но съм свързан с музиката доста здраво. Пиша текстове за песни, при това доста добре 
Та моите музикални инструменти се побират в джоба затова и не ми е трябвало комби (химикалка и листче ми стигат)
Поздрави!
п.п. Навремето се опитах да се науча и да свиря но не можах да отлепя от аматьорското ниво.

Та моите музикални инструменти се побират в джоба затова и не ми е трябвало комби (химикалка и листче ми стигат)

Поздрави!
п.п. Навремето се опитах да се науча и да свиря но не можах да отлепя от аматьорското ниво.
- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
Имаш ли някоя популярна песен ?
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Има, виж ви бокса. Има една яка песен/поне на мен ми хареса/ за евровизия се състезаваше.

нека минат поне няколко месеца, че сега имам повече лаишки въпроси отколкото ноти могат да се изсвирят на китараtrotilec написа:Eвала, колега, класическа, електрическа, бас - вс имат магия! Успех с музицирането, ако нещо те вълнува, питай.

времето е като парите-никога не стига