Въпрос към колегите от София (и не само)
-
- потребител
- Регистриран: 03 ное 2006, 16:32
- Модел на автомобила: ford c-max 1.8 tdci 115hp 2007
- Контакти:
- Status: Извън линия
Въпрос към колегите от София (и не само)
Здравейте на всички колеги, не само от София
Понеже колата от подписа ми има нов стопанин, реших "да се върна на местопрестъплението" пак с Ц-макс.
В случая става реч за това: http://www.cars.bg/offer/c2242384
Говорих с човека и всичко е цветя, рози и аленочервени китки, разбира се. Не че имам причина да не му вярвам, но все пак моля за Вашето мнение и евентуално ако някой колега от София е имал досег с тази кола да сподели.
Относно дизела- 10 години карах Мондео МК1 96'г. 1,8ТДИ без НИКАКВИ ремонти по мотора (изключая магнит-вентила на нафтовата помпа), ясно е че нещата не са каквито бяха, но моля по-запознатите да споменат какво (и колко
) ме чака. Евентуален жизнен път на демпфера, дюзи и турбо, кое-как и т.н. За последните 3-4 дни доста изчетох мнения (не че не съм ги чел и преди) но все пак - колкото повече, толкова повече. А, и една друга питанка- възможно ли е по ВИН номер да се направи справка в друга държава за серв. история ?
Май много ми е питането но бих бил благодарен за всеки добър или не коментар и мнение. Благодаря Ви предварително.

Понеже колата от подписа ми има нов стопанин, реших "да се върна на местопрестъплението" пак с Ц-макс.
В случая става реч за това: http://www.cars.bg/offer/c2242384
Говорих с човека и всичко е цветя, рози и аленочервени китки, разбира се. Не че имам причина да не му вярвам, но все пак моля за Вашето мнение и евентуално ако някой колега от София е имал досег с тази кола да сподели.
Относно дизела- 10 години карах Мондео МК1 96'г. 1,8ТДИ без НИКАКВИ ремонти по мотора (изключая магнит-вентила на нафтовата помпа), ясно е че нещата не са каквито бяха, но моля по-запознатите да споменат какво (и колко

Май много ми е питането но бих бил благодарен за всеки добър или не коментар и мнение. Благодаря Ви предварително.