Войната по пътищата !
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 09:42
- Модел на автомобила: Форд Ескорт
- Контакти:
- Status: Извън линия
re
Приятелю, незнам точно как си минал от там при положение, пътя беше затворен. Освен това над три часа КАТ не премести колите, а само мериха и снимаха, което означава, че има сериозно пострадали хора. Аз лично направих тези снимки които виждате в сайта стара-загора.ком и твърдя, че тези двамата наистина са карали доста несъобразено. Агресията на пътя, и меренето на "мускули" трябва да спре! Нека направим предложение към КАТ. Мисля си, че само камери могат да ограничат такива безумници!
Autoplanet1 е моят сайт за новинии!
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
Извинявам се че не е точно по темата, но....
Вчера почина една прекрасна жена и добър приятел.
Жертва на въпросната ''Война по пътищата''.
На 19.01.2007г. на Дудуков и Будапеща кола с много висока скорост я блъска (може би сте гледали по телевизията). Гадняра, който я прегази избягал, и още не е намерен!
Ира беше в кома и вчера почина, мир на праха и!
На 19.01.2007г. на Дудуков и Будапеща кола с много висока скорост я блъска (може би сте гледали по телевизията). Гадняра, който я прегази избягал, и още не е намерен!
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Re: re
То и на снимката се вижда че другото платно си "работеше",макар че аз бях с познат таксиметров шофьор и спряхме да огледаме кое какво е.Снайпера е прав,Кадета е бившо такси....И според мен камерите са много удачно решение......andrianski написа:Приятелю, незнам точно как си минал от там при положение, пътя беше затворен. ......! Нека направим предложение към КАТ. Мисля си, че само камери могат да ограничат такива безумници!
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Моите съболезнования!jlpetkov написа:Извинявам се че не е точно по темата, но....
Ако провинилия се шофьор беше Ванката или Пешо, разбирай прост данъкоплатец - досега да са го намерили или сам да си е казал, НО ако колата е била от другите....ще си остане неизвестен извършител вовеки, защото вече си е платил където и колкото трябва...
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3