стационарен телефон на мобилен оператор
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: стационарен телефон на мобилен оператор
избрах глобул хоум 6 месеца плащам 2.50 другите 18 -5.00 тъй като търсех ниска цена ,защото само малкя ми все още го ползваdreidrei написа:Какво избра - GLOBUL Home & Friends или GLOBUL Home? Като набираш софийски номера (т.е. селищен стационарен номер) трябва ли да слагаш 02 отпред (т.е. кода на населеното място)?pepy1 написа:след двумесечно мотане и много изхабени нерви казуса БТК за мен преключи
взех си домашен тел. на глобул и смятам че не сгреших такса -малка ,безплатни минути - много държави
един съвет към тези които искат да сменят оператора на домашния си телефон независимо от оператора
ако не ви е наложително да си запазвате стария номер ще си спестите много изгубено време и нерви,за съжаление аз нямах избор
При Мтел някой може ли да каже как стои въпроса?
имам безплатни минути към стационарни в БГ в Европа+ САщ Канада и Русия ,проверил съм и на М-тел как е -на мен лично Глобул ми е по изгоден ,но като изтече договора го махам ,тъй като сина ми ще е във възраст където няма да диктува вече домашни а ще гони каки
времето е като парите-никога не стига