Любопитно за мотоциклетистите

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
drfrancky
потребител
потребител
Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
Контакти:
Status: Извън линия

Re: Любопитно за мотоциклетистите

Мнение от drfrancky » 19 фев 2009, 19:02

energy76us написа:Благодаря че ме просвтли колега,до сега не знаех какво е мотоциклет. >:D<: Гледам че мноого ги разбираш нещата,ми какво ще кажеш за тоз и вид мотоциклети,те не са ли на 2 гиуми :-/: Защо си мислиш че всички карат пистови мотоциклети.
da3f_1.JPG
5035_19.JPG
8af1_27.JPG
Колега, може да не ги разбирам но поне мога да чета. Обикновенно когато отговарям на някой преди това съм му прочел мнението. Да се хвърлям без да съм осмислил това което съм прочел би ме направил смешен. Когато ми е трудно да прочета нещо го чета втори път, за да не ме подиграват :

Пропускам и факта, че при градско каране повечето от нас са с раници. Даже и да се изправим жилетката пак няма да се вижда. А както знаете, мотора багажник/задни седалки няма. Целият ни "дневен" багаж е в раницата.
Да не говорим че тази жилетка пречи на карането. Над 40 километра в час се вее като знаме, шуми, дърпа те назад.. и всякакви подобни. Да не говорим, че закопчаването е с лепенки и над 50 км/ч тази жилетка ще литне.

Потребителски аватар
energy76us
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2007, 12:45
Модел на автомобила: FORD Mondeo MK I- 1.8 16v Zetec
, FORD Fiesta 1.4 16v zetec s Ford Focus MK I 1.6 benzin
Контакти:

Мнение от energy76us » 20 фев 2009, 09:43

drfrancky написа:Да се хвърлям без да съм осмислил това което съм прочел би ме направил смешен. Когато ми е трудно да прочета нещо го чета втори път, за да не ме подиграват :

То твоите творвения,трудно може да ги усмисли човек.Във всеки форум в който пишеш,леееш толкова негативи,че едва ли иска няакой да усмисля написаното от Теб,и във форума на МОТО zone не могат да те търпят.

Потребителски аватар
kEFi
потребител
потребител
Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi

Мнение от kEFi » 20 фев 2009, 10:50

Както вече писах, старая се да съм толерантен към всички и повечко към по-неуверените!

На мотор се качих на 14 (в смисъл да карам) - ЧЗ 350, а година след това подкарах замалко мотора на един приятел (пистово Кавазаки 1000куб), което докато преброиш до три и си на 180. Попадах си доста, но след няколко по-сериозни летежи....повече на 2 колела не ми се качва. От тогава не съм и карал (1988-ма)....

angel.krasimirov

Мнение от angel.krasimirov » 20 фев 2009, 11:12

energy76us написа:Пътя Ловеч - Плевен ,през погледа на един моторист .Без кометар....http://vbox7.com/play:20737e46" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" Инещо друго http://vbox7.com/play:2b210dbd" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Това второто клипче е доста грубо, и все пак изпреварва при неразрешаваща това маркировка, без светлинен сигнал и със скорост сериозно превишаваща регламента на ЗДП!

Правилото е всички да спазваме закона, а не и ние (моторджиите) се стараем да спазваме законо, но знаете ли какъв е адреналина при 270 км/ч, та по-добре ние да се кефим, а Вие ни пазете :wink:

Взаимен респект му е майката :idea:

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 20 фев 2009, 11:42

energy76us написа:
drfrancky написа:Да се хвърлям без да съм осмислил това което съм прочел би ме направил смешен. Когато ми е трудно да прочета нещо го чета втори път, за да не ме подиграват :

То твоите творвения,трудно може да ги усмисли човек.Във всеки форум в който пишеш,леееш толкова негативи,че едва ли иска няакой да усмисля написаното от Теб,и във форума на МОТО zone не могат да те търпят.
С риск да те заболи, не съм тук за да ме харесваш, не съм и в който и да е форум с тази цел. Това обаче не прави думите ми невярни.

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 20 фев 2009, 12:34

А като настъпиш мазно петно върхи гладката боя на осовата линия с 299 км/ч какъв адреналин е. Направо го пръскаш по дърветата край пътя. *00930* *00935*

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 20 фев 2009, 13:18

nikolovvd написа:А като настъпиш мазно петно върхи гладката боя на осовата линия с 299 км/ч какъв адреналин е. Направо го пръскаш по дърветата край пътя. *00930* *00935*
Ако караш с 299 където и да е (без писта разбира се) си меко казано идиот.
В интересн на истината само в България (и понеже тук има буквалисти, ще добавя "и още някъде") боята е опасна за моторите...

Потребителски аватар
pantata
потребител
потребител
Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07

Мнение от pantata » 20 фев 2009, 15:31

Пак се стига до същото, всеки си приказва неговото. Аз казвам, че никой не е прав, тъй като всички заедно нарушаваме закона, кой повече кой по-малко не е от значение като има нарушение. Ще помоля да ми заключите вече темата. Не виждам конструктивен спор, а само обиди и нападки. *banned*
Изображение

angel.krasimirov

Мнение от angel.krasimirov » 20 фев 2009, 15:50

pantata написа:Пак се стига до същото, всеки си приказва неговото. Аз казвам, че никой не е прав, тъй като всички заедно нарушаваме закона, кой повече кой по-малко не е от значение като има нарушение. Ще помоля да ми заключите вече темата. Не виждам конструктивен спор, а само обиди и нападки. *banned*

_friends_ :wink:

Потребителски аватар
energy76us
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2007, 12:45
Модел на автомобила: FORD Mondeo MK I- 1.8 16v Zetec
, FORD Fiesta 1.4 16v zetec s Ford Focus MK I 1.6 benzin
Контакти:

Мнение от energy76us » 20 фев 2009, 19:16