След колко секунди достига максимална скорост?
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
Re: След колко секунди достига максимална скорост?
Специално заради последните няколко мнения днес доказах ,че наистина грешът километражите на форд.Сега съм с нов километраж-от друга стара кола.. С заводския размер гуми и джанти и при 85 км на GPS-a километража показва 90-91-2 При 50 км/h показва точно 50..След 60 изкривява с 2 км/h като при 90 вече достигат с 5 км/h.За сметка на това пък на полото на таткото показва с 4км/h по малко и то при 150 кm/h.Миналата година като пътувах до Созопол го изпробвах..МАКСИМУМА му е 150 -(154 по GPS) със 4 нечовека и пъленбагажник.Никой не вярва ,че тая кола може да достигне тая скорост с такъв товар предвид факта че е 1043 см3 ,но е факт..Който е карал такова поло - Моноинжекцион може да го потвърди!
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Карал съм такова и сигурно ги вдига 150. Скоростите са му много къси и над 100км/ч шумът от мотора е доста осезателен.venom4o написа:Никой не вярва ,че тая кола може да достигне тая скорост с такъв товар предвид факта че е 1043 см3 ,но е факт..Който е карал такова поло - Моноинжекцион може да го потвърди!
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Абе честно казано си е градска кола.. Пълна тояга но доста е динамично .Като ускорение е бетон колицата
- essex
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
Айде и аз да се похваля вчера какво изпълнение направих. По път за с. Сливница вдигнах 190 км/ч на 5100 оборота на 5-та
понеже пътя беше безупречен , не беше мокро или влажно и нямаше трафик дадох гас на 4-та скорост до 180 въпреки че можеше още реших да превключа на 5-та и стигнах до 190 км/ч бях с 2-ма човека още и те малко се уплашиха от възможностите на този фордец, НО вечерта при нормално каране със 50 км/ч по бул. Сливница останових че нещо започва да вие от задна дясна гума. Виенето започва при 50 и спира на 70 км/ч някъде. Плаши ме

понеже пътя беше безупречен , не беше мокро или влажно и нямаше трафик дадох гас на 4-та скорост до 180 въпреки че можеше още реших да превключа на 5-та и стигнах до 190 км/ч бях с 2-ма човека още и те малко се уплашиха от възможностите на този фордец, НО вечерта при нормално каране със 50 км/ч по бул. Сливница останових че нещо започва да вие от задна дясна гума. Виенето започва при 50 и спира на 70 км/ч някъде. Плаши ме

По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.