Ford B-Max
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ford B-Max
http://news.automedia.bg/read/5250.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ford подготвя нов модел, който ще замени сегашния Fusion, съобщава Automotive News Europe.
Новият мини ван засега е обозначаван като B-Max и ще се произвежда в неотдавна закупения завод в Румъния.
Изпълнителният директор на европейското подразделение на Ford, Джон Флеминг преди няколко месеца заяви, че още през следващата година в румънския завод ще започне производството на лекотоварни автомобили Ford Transit Connect. Според него в Румъния Ford ще произвежда още един модел и това ще бъде наследникът на Fusion.
Да напомним, че Ford закупи бившия завод на Daewoo в Крайова, който беше придобит от американците през март тази година за 57 милиона евро.
Ford ще прави B-Max в Румъния
Засега е ясно, че бъдещия Ford B-Max ще се произвежда на базата на хечбека Fiesta и ще бъде най-малкият монообемен автомобил в моделния ред на Ford.
Началото на производството на новия мини ван ще бъде през първата половина на 2010 г.
Засега е планирано да се произвеждат годишно по около 100 000 автомобила от този модел.
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: Ford B-Max
дано сложат по-читави двигатели от тия на Фиеста дето слагаха досега...
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:

Леле, леле. Ако наистина изглежда така - много добре!!
Макар че снимките от първия пост и тази тук се различават по фаровете...

- Bijutera
- потребител
Е какъв ше е тоя Форд нали актуалните модели ги правят с голяма и запомняща се решетка,тоя Б Макс стои доста обикновено отпред,пък и тия джанти,калници...серийно нищо няма да има от това,което е снимано.
И въпреки всичко идеален семеен ван,стои прекрасно на пътя
И въпреки всичко идеален семеен ван,стои прекрасно на пътя

- mitakinen
- потребител
- Регистриран: 04 фев 2005, 22:07
- Модел на автомобила: S-Max 2.0 TDCI Titanium X
- Контакти:
Това на втората снимка е опит на някой профан да поработи върху S-Max с Фотошоп.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Идеята за ВАН,качен на нископрофилни 19-ки и нагоре...нещо хич не мога да я възприема,не знам защо...Супер неестествено ми стои някак
.

Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- chaosdd
- потребител
- Регистриран: 09 мар 2006, 09:17
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.6 EcoBoost 160 к.с. 2011
Че какво им има на двигателите на FiestaBijutera написа:дано сложат по-читави двигатели от тия на Фиеста дето слагаха досега...

Ford. Feel the difference
- Bijutera
- потребител
като изключим 1,6 литровия със 100 кс другите ми се виждат слабички да дърпат кола от по-висок клас.chaosdd написа:Че какво им има на двигателите на FiestaBijutera написа:дано сложат по-читави двигатели от тия на Фиеста дето слагаха досега...

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Че тя Фиестата не е висок клас кола - даже напротив. Онзи ден в Търново имаше тест драйв и карах дизелова Фиеста и да ти кажа прилично върви за 68 коня.Bijutera написа:като изключим 1,6 литровия със 100 кс другите ми се виждат слабички да дърпат кола от по-висок клас.chaosdd написа:Че какво им има на двигателите на FiestaBijutera написа:дано сложат по-читави двигатели от тия на Фиеста дето слагаха досега...
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Да вдигна малко темата, понеже ми се струва, че намерих по достоверни снимки:

Цялата статия на английски тук: http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... _race.html

Цялата статия на английски тук: http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... _race.html
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Ае живот и здраве да се засечем на някой Събор и дано моята да е все още в добро здраве, ще ти я дам да пробваш.Bijutera написа:като изключим 1,6 литровия със 100 кс другите ми се виждат слабички да дърпат кола от по-висок клас.chaosdd написа:Че какво им има на двигателите на FiestaBijutera написа:дано сложат по-читави двигатели от тия на Фиеста дето слагаха досега...
Карах една по-нова 1,4 със скопения на 80 коня мотор и да ти кажа доста добре си дърпаше.
Естественно не ми беше позволено да я изтезавам защото мотора все още не беше разработен.
За какви дръпки с по-висок клас говориш?
Нали се мерихме с Пума 1,7 и BMW 1,8 което мислих, че е 115 коня, но май е било с повече.
Найш как гледаха Фиестата дълбоко замислени и яко учудени
-
Браво ФОРД! Няма производите в този сегмент с по-запомняща се моделна гама. От КА до Мондео и Куга няма как да сбъркаш Форд с нещо друго! А с новата програма за ползване на по-качествени матеряли мисля, че задачата на Фолксваген и опел сава доста тежкаDigiPro написа:Да вдигна малко темата, понеже ми се струва, че намерих по достоверни снимки: