Мошенниците Шел Пловдив!

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
mladen1984
потребител
потребител
Регистриран: 14 апр 2006, 12:16
Модел на автомобила: ford scorpio 2.8i Ghia 204к.с.автоматик
ford scorpio 2.0i Ghia 136k.c. DOHC (1995)
ford scorpio 2.9i Ghia 210k.c. V6 (1995)cosworth
Status: Извън линия

Мошенниците Шел Пловдив!

Мнение от mladen1984 » 08 яну 2009, 19:00

Тази страна никога няма да се оправи....!Докато клиентите биват "мачкани" и винаги ВИНОВНИ.На 23 декември 2008г заредих бензин на бензиностанция Шел в Пловдив (до Била).Излезнах отключих резервоара и бинзинджията започна да зарежда,при което аз отидох да платя на касата.След плащането ключовете бяха на шофьорската врата(стандартна процедура) , качих се и потеглих.След празниците ,на 4 януари 2009 се прибирам и решавам да зареда
и изненада...........!!!! отключвам вратичката на резервоала и какво да видя?? Капачката на гърловината я няма!!!! Отивам в Шел и очтиво им обеснявам случея че въпросната капачка я няма и е изчезнала на тяхнатата бензиностанцията !И естествено те са "света вода" започнаха да се правят на луди и едва ли не нищо не може да се направи.При молбата ми да говоря с управителя срещнах отговор "Неможе" и при повторно запитване отговор -"гледайте си работата"!!!!!На другия ден си уредих сраща с управителя е му представих случея!Отговора бе- "ще се проведе разследване и ще ме уведомят"!
Както става в България ,забравиха да ме уведомят и трябваше пак да търся управителя лично.При поредната среща ми се обясни че записите от видеокамерите са изтрити (бях дал тачен час и дата на зареждане ,плюс номера на колонката) и управителя вярвал на своите служители и не може да ми уважи претенциите ми. Просто останох потресен ,как може да се случи това ,как така клиента бива винаги прецакан?????????????Че то не е само проблема в капачката (ЦЕНА в МП-57 лв.), ами ако изчезнеше нещо от багажника????????
Ще продължа да се боря за правати си !????Севетвам и всички останали с подобни проблеми да се не се отказват и примирява....!!
Изображение

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Re: Мошенниците Шел Пловдив!

Мнение от cenzor » 08 яну 2009, 19:03

*banned* Капачката отварям и затварям само аз, като се отдалеча на метър от колата - включвам алармата.. Няма оправия иначе.
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

Потребителски аватар
ivailo rachev
потребител
потребител
Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp

Мнение от ivailo rachev » 08 яну 2009, 20:30

може и да изглежда смешно,но само аз отварям капачката и като я отворя си вземам ключовете в мен и в повечето случаи я заключвам като влезя да плащам.все пак съм българин и им нямам вяра.

Потребителски аватар
gorskiq
потребител
потребител
Регистриран: 21 юли 2006, 12:13
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i 16v Ghia "99, Renault twingo 1.2 8v "00, Ex Ford Mondeo 1.8 16v GLX ''95
Контакти:

Мнение от gorskiq » 08 яну 2009, 20:53

На тази същата бензиностанция, на мой колега от службата на дизелово мондео му сипаха бензин и след като го дръпнах с моята кола обратно до бензиностанцията, управителя тръгна към виновника с думите - пак ли ти бе Иване. Явно и друг път им се е случвало, но никой не си е взел поука.

Потребителски аватар
pepy1
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 май 2005, 22:38
Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел
Контакти:

Мнение от pepy1 » 08 яну 2009, 22:39

не помня ,пък и не намерих с търсачката дали Ви споделих моите болки относно веригата ШЕЛ
от поне 6 години не зареждам там
зареждам на шел-а в Младост 3 до Макдоналдс,плащам с дебитна карта ,но обърквам номера на колонката зареждам за 30 и казвам 5 кол. за 30лв.
тя ми взима парите издава ми бележка и казва ,ама как за 30 не е ли за 5 лв. ,казвам не за 30 еди коя си кола ,а тя ми казва ма тя е на 6 колонка
казвам добре ще изчакам да платя на някой сметката за 25 лв. ,след 15 мин . чакане дойде човека и пак плащам с картата
след седмица получавам писмо от банката в което се твърди ,че съм заредил за 30 лв. , не съм платил сметката си и съм избягал
от там побеснявам и вадя разпечатка за разходите си от картата и отивам при управителя на шел-а за луд скандал
оказа се че съм си изгубил времето само
решението от тогава ми е в шел никога повече ,бензиностанции много ,по добро обслужване също
времето е като парите-никога не стига

angel.krasimirov

Мнение от angel.krasimirov » 08 яну 2009, 23:05

Аз съм с отлични впечатления от Шел. Имам избор между Шел и ОМВ за зареждане на служебната кола и винаги предпочитам Шел!

Препоръчвам на колегите с проблеми да пишат за тях на сайта на Шел в Бг. мерки ще бъдат взети...

petkoff_pl
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021

Мнение от petkoff_pl » 08 яну 2009, 23:48

mitaka76 написа:Гадна ситуация. И теоретично опасна. Представи си че е горещо лято, резервоара пълен, от карането половината задница оплискана с бензин, спираш на светофар, някой си хвърля фаса и ... .
Нали се сещаш че това дето го пишеш може да стане само по филмите в който " с една пиратка половин град отива във въздуха" в много от автомобилите не може да се източва бензина през гърловината за наливане.
П.П. Иначе за другото си прав.

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 09 яну 2009, 00:31

Това е аналогично на случката на оня колега дето му откраднаха Шкодата, която той оставил запалена докато отскочи да си купи цигари. Това което сам си направиш никой неможе да ти го направи. Тъпо, но факт!
http://skodaclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=11813" onclick="window.open(this.href);return false;

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”