Избор на кафемашина?
- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
- Status: Извън линия
Избор на кафемашина?
Знам че въпроса не е много като за форум за коли ма аз да си питам, може някой да помогне.
Та, мислата ми е че съм се юрнал да си купувам кафемашина за еспресо. Някоя дето прави хубаво кафе, няма да се скапе на 3-тия ден и в в ценовия диапазон около 100лв.
заплюл съм си някаква NEO ES-150 ама това нео-то и то е една марка...
та, препоръчайте ми марка и модел?
Та, мислата ми е че съм се юрнал да си купувам кафемашина за еспресо. Някоя дето прави хубаво кафе, няма да се скапе на 3-тия ден и в в ценовия диапазон около 100лв.
- Stefak
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2006, 09:44
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1.6 2000 г.
Re: Избор на кафемашина?
Тази за парите си изглежда доста добре, а и е с 15 бара налягане. Хубавите еспресо машини иначе са около 200 лв/ако ти се дават толкова пари ти препоръчвам Saeco/. Иначе за около 130 - 150 лв има доста прилични еспресо машини. Скоро търсих за подарък и обиколих по-големите магазини и затова ти казвам. В крайна сметка взех някаква Rohnson за 130 лв. и хората са доста доволни от нея.
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Добре Дошъл в Матрицатаjlpetkov написа:Знам че въпроса не е много като за форум за коли ма аз да си питам, може някой да помогне.

Не се лъжи да я купуваш

Дай още 50лв и купи ТАЗИ да занеш, че имаш машина.

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09039468" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; При тази вероятността да се счупи е по-малка.
140 лв е, но пък аз не разчитам на продукти с търговско название NEO.
Пък и този крема-диск бил много моден напоследък. По-мощна е, повече цедки май... разгледай я.
Брат ми покрай празниците си взе май тази : http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=01000401" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;, но от Метро и мисля беше по-тънко. Кафето, което излиза става за пиене и още бачка, но вече отива на други цени...
140 лв е, но пък аз не разчитам на продукти с търговско название NEO.
Пък и този крема-диск бил много моден напоследък. По-мощна е, повече цедки май... разгледай я.
Брат ми покрай празниците си взе май тази : http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=01000401" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;, но от Метро и мисля беше по-тънко. Кафето, което излиза става за пиене и още бачка, но вече отива на други цени...

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
samsung_bg написа:Добре Дошъл в Матрицатаjlpetkov написа:Знам че въпроса не е много като за форум за коли ма аз да си питам, може някой да помогне.
та, препоръчайте ми марка и модел?![]()
Не се лъжи да я купуваш![]()
Дай още 50лв и купи ТАЗИ да занеш, че имаш машина.
Здравейте любители на хубавото кафенце ! Тая AEG ми изглежда доста добре, я ми разяснете това крема диск да не е нещо като капсула да се слага в ръкохватката, и оттам да докарва каймака на кафето, че ми стана интересно ?
With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
- maxpoint
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2007, 14:11
- Модел на автомобила: Черният лебед и бялата лястовица....
Юли ти поне си пил кафе у нас ...има две марки машини за дом употреба делонги и всички останали 

Трябва да можеш да псуваш,но не може да псуваш където не трябва /maxpoint/
- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Това е цедката на AEG-тоvaskoneti написа: Здравейте любители на хубавото кафенце ! Тая AEG ми изглежда доста добре, я ми разяснете това крема диск да не е нещо като капсула да се слага в ръкохватката, и оттам да докарва каймака на кафето, че ми стана интересно ?

Това е цедката на NEO-то

Специално на тях не се слага нищо друго в ръкохватката. Това гуменото на NEO-то го водят кремадиск.

- jlpetkov
- потребител
така като чета и май ще трябва да сменя ценовия клас ако искам хубаво кафе
madboy а брат ти доволен ли е от неговата?
то ако ще е на тая цена DELONGHI BAR-14F 179.90
май по добре направо да дам още мъъничко и да си взема DELONGHI BAR-14CD/CREMA DISK 195.00
madboy а брат ти доволен ли е от неговата?
то ако ще е на тая цена DELONGHI BAR-14F 179.90
май по добре направо да дам още мъъничко и да си взема DELONGHI BAR-14CD/CREMA DISK 195.00
- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Ми да ти кажа, той ми "свари" кафе на неговата и ми хареса. Това с "кремата" можело да намери после допълнително(по слухове), то всъщност е приставка към цедката.
Я разгледай и тия мнения(ако още не си): http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=118678" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Приставката е нейде към 30 лева. Просто прави дебел каймак, ефектът според мен си е чисто визуален. Иначе предполагам не се променя вскусът на кафето.(ихаааа пълниш с нова бразилия и тече лаваца ..... )
Я разгледай и тия мнения(ако още не си): http://www.hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=118678" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Приставката е нейде към 30 лева. Просто прави дебел каймак, ефектът според мен си е чисто визуален. Иначе предполагам не се променя вскусът на кафето.(ихаааа пълниш с нова бразилия и тече лаваца ..... )

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
- jlpetkov
- потребител
след бая четене и консултации с колеги и приятели май стигнах до ново решение
Saeco Via Veneto De Luxe - 170 лв по информация от официалния доставчик
- Stefak
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2006, 09:44
- Модел на автомобила: Форд Мондео 1.6 2000 г.
Браво, Saeco е точния избор. Имам такава от 4 години и просто нямам забележки. Много е важно обаче да взимаш и хубаво кафе.
- CEC0087
- Потребител
- Регистриран: 14 юли 2006, 21:44
- Модел на автомобила: Ford Focus mk2 06
Ford Orion 1.4 92 - Местоположение: Пловдив
Клега моята също е като тази http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=01000401 с крем дюза вече 3-та година постоянно я ползвам без никакви проблеми. Пробвал съм я със всякакви кафета но наскоро ми казаха една комбинация и сега си зимам кафе от един магазин до нас и ми го мелат. Ето и комбинацията може да я пробвате
100гр -ЛАВАЦА
50гр- ЛАЗАРИН
50гр- САНТОС
50гр- ЧЕРИ
50гр- АРАБИКА

100гр -ЛАВАЦА
50гр- ЛАЗАРИН
50гр- САНТОС
50гр- ЧЕРИ
50гр- АРАБИКА

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
В офиса ползвам SAECO... много изскачаме от ценовия клас... обаче работи безупречно над 8 години и прави невероятно кафе... не забравяме глезотията, че слагаш кафето на зърна и зареждаш контейнера с вода и после само натискаш, доато не се препълни с отработено кафе или не свърши някое от нещата изброени по-горе...
та... моя съвет е да се поогледаш за такава кафемашина втора употреба... няколко приятели си взеха... рециклирани са и работят отлично. Дават им гаранция и са от порядъка на 200-250 лв. като нови са над 1000-1200 лв.
Ако искаш демонстрация, знаеп къде ми е офиса - добре дошъл
та... моя съвет е да се поогледаш за такава кафемашина втора употреба... няколко приятели си взеха... рециклирани са и работят отлично. Дават им гаранция и са от порядъка на 200-250 лв. като нови са над 1000-1200 лв.

- madboy
- Администратор
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
- Контакти:
Аз май ще се оглеждам за такава машина..... само че направи смеската на колегата CEC0087!la4o написа:.................
П.П. Много са удобни наистина тези автомати, в бачкането сме с такива, но за домашно ползване ми се вижда излишна глезотия.

- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
Така ... темата добре се разви, даже се разнесе аромат на кафе от нея, мисля и аз да си взема една нова машинка до 250 лв.
Между другото на "НАЧАЛНИКА" la4o пред офиса ако вземат да спират фордове безчет, въобще да не се мае, ами да запретва ръкавите и да почва да вари кафето !!! Мерна ми се някъде, че ни кани да опитаме вкуса на неговото !!!

Между другото на "НАЧАЛНИКА" la4o пред офиса ако вземат да спират фордове безчет, въобще да не се мае, ами да запретва ръкавите и да почва да вари кафето !!! Мерна ми се някъде, че ни кани да опитаме вкуса на неговото !!!

With knowledge, comes great power.
- Gate
- потребител
- Регистриран: 25 авг 2006, 19:58
- Модел на автомобила: MONDEO MK 1 - 2.0GHIA ; 1.8 16v;
SierraXR4 2.0I; - Местоположение: София
Aбе Юли сети се да попиташ преди да се вкарваш в прикючения бе!
Утре ще видя какво мога да ти намеря! 

-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
Имам точно такава в къщи - прави невероятно кафе .jlpetkov написа:след бая четене и консултации с колеги и приятели май стигнах до ново решение
Бачка си супер - само бутончетата малко се поразмърдаха от употреба.
Ще останеш доволен.
Не знам как го прави ама каквото и кафе да и сложа - прави 1 см. каймак отгоре - и това за първото кафе още.
- petermr
- потребител
- Регистриран: 17 май 2008, 08:20
- Модел на автомобила: mondeo kombi-1,6, 16v zetek E-97y12m
Ех момчето...абе и делонгито са убави и саекото също.За тея пари...а и ще бъдеш при мен в гаранция 

- ivailo rachev
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2008, 22:37
- Модел на автомобила: ford scorpio 2,0 89' OHC 77kw/105hp-бивша,fiat bravo 97' 1,6 103++hp
където ще дадеш 90лв за NEO и да ти белеят косите с нея по-добре дай двойно повече пари за SAECO или DELONGHI ама поне знаеш че си вземаш кафемашина.тая на SAECO на 170лв. никак не е лоша 

- jlpetkov
- потребител
Взех си!
Saeco Via Veneto De Luxe Nero - 195 - на промоция 169 лв от официалния доставчик в магазин ТЕХНОМИКС.
Простичка машинка ама кво кафе прави... 2 пръста каймак. Въобще не съжалявам че не си взех от ония комбайни дето всичко сами си правят...
Сега остава да си уцеля и кафето дето да го пия от нея
Saeco Via Veneto De Luxe Nero - 195 - на промоция 169 лв от официалния доставчик в магазин ТЕХНОМИКС.
Простичка машинка ама кво кафе прави... 2 пръста каймак. Въобще не съжалявам че не си взех от ония комбайни дето всичко сами си правят...
Сега остава да си уцеля и кафето дето да го пия от нея