Ford Fiesta 1.8TDI
-
- потребител
- Регистриран: 21 апр 2009, 09:47
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.8 TDI
- Status: Извън линия
Ford Fiesta 1.8TDI
Здравейте , пиша за пръв път във форума.
Харесах си този автомобил Ford Fiesta 1.8TDI, модел 2000 г. . Кажете ми нещо повече за него. Сполучлив модел ли е? До колкото разбрах този мотор е подобрение на по стар дизелов двигател. Има ли някакви особености , които трябва да знам?
Ако има някой с подобен автомобил да сподели малко впечатления.
Благодаря ви предварително!
Харесах си този автомобил Ford Fiesta 1.8TDI, модел 2000 г. . Кажете ми нещо повече за него. Сполучлив модел ли е? До колкото разбрах този мотор е подобрение на по стар дизелов двигател. Има ли някакви особености , които трябва да знам?
Ако има някой с подобен автомобил да сподели малко впечатления.
Благодаря ви предварително!
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2005, 17:33
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.8 дизел-1998 г.
Re: Ford Fiesta 1.8TDI
Здравей,
Всичко зависи от конкретното състояние на самият автомобил. Аз имам Фиеста със предния дизел (без турбо). Мотора е здрав и непретенциозен. Окачването също е лесно за подръжка с нормални цени на частите. На фона на останалите модели от компактния клас Форда държи ниска цена, което не означава, че е по лош от конкурентните модели.
Разхода на гориво е много добър 4.20-5.00/100 извън градско.
Ти нищо не си писал за години на автомобила, цена и километри, брой врати и екстри.
Ако това ти е първи автомобил по-добре вземи с теб някой по врял и кипял.
Успех все пак!
Моят съвет е да не робуваш на марки и предрасъдаци, а да търсиш автомобил кайто е най-малко експлоатиран и добре подържан.
Всичко зависи от конкретното състояние на самият автомобил. Аз имам Фиеста със предния дизел (без турбо). Мотора е здрав и непретенциозен. Окачването също е лесно за подръжка с нормални цени на частите. На фона на останалите модели от компактния клас Форда държи ниска цена, което не означава, че е по лош от конкурентните модели.
Разхода на гориво е много добър 4.20-5.00/100 извън градско.
Ти нищо не си писал за години на автомобила, цена и километри, брой врати и екстри.
Ако това ти е първи автомобил по-добре вземи с теб някой по врял и кипял.
Успех все пак!
Моят съвет е да не робуваш на марки и предрасъдаци, а да търсиш автомобил кайто е най-малко експлоатиран и добре подържан.
-
- потребител
- Регистриран: 21 апр 2009, 09:47
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.8 TDI
Ford Fiesta 1.8TDI
3999 ЛВ.
Дата на производство септември 2000 г.
Тип двигател Дизелов
Скоростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Пробег 125000 км
Цвят Tъмно син
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Климатик, Лети джанти, Металик, Нов внос, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване
Допълнителна информация:
клима, CD, 4AIR
3999 ЛВ.
Дата на производство септември 2000 г.
Тип двигател Дизелов
Скоростна кутия Ръчна
Категория Хечбек
Пробег 125000 км
Цвят Tъмно син
Особености:
4(5) Врати, ABS, Airbag, Аларма, Ел. Огледала, Ел. Стъкла, Имобилайзер, Климатик, Лети джанти, Металик, Нов внос, Сервизна книжка, Серво управление, Стерео уредба, Халогенни фарове, Центр. заключване
Допълнителна информация:
клима, CD, 4AIR
-
- потребител
- Регистриран: 25 юли 2005, 17:33
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.8 дизел-1998 г.
Ами според мен от инфото за колата си струва, стига да е в добро състояние. Много са факторите- външен вид ( един елемент да го боядисаш ти е мин 100 лева), гумите как са, акумулатор, съединител...е най-важното е мотора де-като го запалиш да не пуши синьо в никакъв случай !!!!!, а черно само при много силен форсаж 3500-4000 оборота. Ако ти е първа кола обезателно заведи някой читав майстор с теб.