Създаване на съюз, алтернативен на СБА.

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
trajal
потребител
потребител
Регистриран: 29 май 2008, 20:27
Модел на автомобила: orion
Status: Извън линия

Създаване на съюз, алтернативен на СБА.

Мнение от trajal » 24 апр 2009, 18:50

--------------------------------------------------------------------------------

Не смятате ли, че трябва да се създаде съюз на автомобилистите, който наистина да защитава правата им /ни/.
Всички сме наясно, че СБА /Съюз на Българските Автомобилисти/ , не изпълнява задължението си да работи в интерес на автомобилистите в България.
Този съюз трябваше да вдигне вой до небесата, когато се сменяваха регистрационните табели.
Този съюз трябва да вдигне вой до небесата за инфраструктурата в България.
Този съюз трябва да разбере защо, когато ти си минал с колата на червено ти пишат акт, а през това време 300 пешеходци са минали на червено, на тях никой не им прави забележка. /М/у другото има санкция за пешеходците в случая, по закон/.
Този съюз трябва да разбере защо в ясен, слънчев януарски ден трябва да караме със светнати фарове.
Този съюз трябва да се противопостави на това, че всеки с фуражка на главата може да спира и издевателства над всеки автомобилист.
С една дума този съюз трябва да е всичко, което паразитната организация СБА не е.

noface
потребител
потребител
Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
Модел на автомобила: Sierra
Контакти:

Re: Създаване на съюз, алтернативен на СБА.

Мнение от noface » 24 апр 2009, 19:39

Ако ме питаш мен (забелязах че не го правиш) този съюз вдига други по-леки и по-къси неща *00127* .Това табели,такси закони,дупки кво им дреме.
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти :P

Потребителски аватар
S_C
потребител
потребител
Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX
Контакти:

Мнение от S_C » 24 апр 2009, 21:05

Май ще е по-лесно СБА да започне да върши нещо,вместо да се създава нова организация..ма де да знам...ако са толкова безнадеждни нещата...
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!

Потребителски аватар
_bioHAZArd_
потребител
потребител
Регистриран: 28 мар 2008, 13:09
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCI, Ford Mondeo 1995 2.0 136 hp 16V Ghia ГИ Фобос
Контакти:

Мнение от _bioHAZArd_ » 25 апр 2009, 21:40

S_C написа:Май ще е по-лесно СБА да започне да върши нещо,вместо да се създава нова организация..ма де да знам...ако са толкова безнадеждни нещата...
Колега, наистина са безнадеждни. Но за едно си прав - наистина е по-добре СБА да започне да работи, отколкото да се създава нова организация.
Една страна, един народ, единна вяра, нов живот!

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”