Някой да се занимава с авточасти?
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
- Status: Извън линия
Някой да се занимава с авточасти?
Здравейте колеги, вече съм се отчаял напълно, щом пиша и тук, става дума за реното. Време му е за смяна на съединител, който не може да се намери вече трети ден никъде. Официалните представители на рено го нямат на склад в България, с нормална поръчка могат да ми го доставят след 8-ми юни, а с колата ще се пътува извън страната на 1-ви. Могат да го доставят с DHL до 29-ти май, но цената на доставката се съмнявам че ще е над тази на комплекта. Просто не мога да си го позволя. По другите вносители звъня вече 2 дни и никъде го нямат. Молбата ми е ако някой се занимава с авточасти да ми помогне да си намеря съединител. Феродов(без пружини) с притисквател и лагер за рено лагуна 2,0 16V IDE 2002 година. Код на двигател F5R. Номер на шаси VF1BG0N0527026088
Благодаря ви предварително!
Благодаря ви предварително!

- viksata
- потребител
- Регистриран: 27 апр 2007, 13:46
- Модел на автомобила: Форд Скорпио
- Контакти:
Re: Някой да се занимава с авточасти?
http://www.euro07.bg/catalog/catalog.ph ... Car&id=973" onclick="window.open(this.href);return false;

2.9 v6
"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
- designer
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V
Колега, за лагера излизат два модела:
1. кат номер: 804510 VALEO ое номер: 8200148787 в Тех-Ко София на цена 279лв.
2. кат номер: 804527 VALEO ое номер: 8200046103 в Тех-Ко София на цена 88лв.
Колега, viksata, с TecDoc ли ги откри?!
1. кат номер: 804510 VALEO ое номер: 8200148787 в Тех-Ко София на цена 279лв.
2. кат номер: 804527 VALEO ое номер: 8200046103 в Тех-Ко София на цена 88лв.
Колега, viksata, с TecDoc ли ги откри?!

- askoTAS
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 10:09
- Модел на автомобила: fiesta1.3/lexus is 600 hi
колега ако още не си намерил пиши!
продавам си фиестата 0877960765
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
Чакам до обяд да ми се обадят още от 2 места, а майстора каза че лагера го е намерил. Един човек ми каза, че го има комплекта, но му обясних какъв точно е феродовия и каза че ще провери дали е същия и ще се обади, защото вече връщаме два комплекта, излизат уж за моята кола, но са с пружини. Благодаря ви за информацията, ако нищо не излезе ще се обадя на евро 07, гледам в дясно е даден точно моя двигател дано да е същия. Много благодаря за помоща!

- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
Няма, колеги, отвсякъде вдигат ръце, тая вечер ще звъня в Турция.

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
дано да имат ,там са почитатели на Пежо
макар че Рено ,Пежо и Ситроен...-само емблемите им са различни
макар че Рено ,Пежо и Ситроен...-само емблемите им са различни
времето е като парите-никога не стига
- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
Не успяхме да звъннем, но ме увериха че в понеделник ще имам съединител от Турция, ако не, си го поръчвам в Рено с DHL, ако трябва назаем ще взема... баси колата, сега още повече ме е яд че продадох мондеото 

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Заради такива неща преди години продадох почти перфектен Ситроен ХМ.Няма оправия с частите на френските коли...и имам усещането,че от година на година по-зле стават нещата.То бива,то може да не се поддържат складови наличности....ама диск за съединител да няма,дето се води консуматив... 

Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
Край на сагата, поръчка през рено за 29-ти
От Турция излиза 720 лева....
А жената по телефона като ми каза, че имало само 2 такива в България и затова нямали консуматив в наличност щях да превъртя от смях и ужас. Може да оставите темата и да се подигравате на воля и на рено и на жената от Ауто Ташев - Пловдив и на цялата компания и на абсолютно всичко свързано с темата.
Най-хубавия форд бил продадения - така е, оценяваш го истински чак когато го продадеш

А жената по телефона като ми каза, че имало само 2 такива в България и затова нямали консуматив в наличност щях да превъртя от смях и ужас. Може да оставите темата и да се подигравате на воля и на рено и на жената от Ауто Ташев - Пловдив и на цялата компания и на абсолютно всичко свързано с темата.
Най-хубавия форд бил продадения - така е, оценяваш го истински чак когато го продадеш

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
pantata написа:.... тая вечер ще звъня в Турция.

Поне нещо срещичка,кафенце ,баклавичка не чукна ли с другарката в Одрин?
- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
Не не, тук до нас има един магазин за авточасти и човека е турчин, че неговия братовчед, който се занимава с авточасти в Турцияmrdds написа:pantata написа:.... тая вечер ще звъня в Турция.![]()
ае панта,ти за 2 дни турски да не научи,че и с мацката лаф си правихте бре
![]()
![]()
![]()
![]()
Поне нещо срещичка,кафенце ,баклавичка не чукна ли с другарката в Одрин?

а по телефона звънях в Пловдив да го поръчам от Ауто Ташев и на нея се ядосах, защото иска да отида лично да оставя капаро, по телефона не можела да вземе поръчка.

- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
Ооо не, как можах да се заблудя, че всичко ще се нареди
днес такиракитите във Франция почиват и вече от Рено не могат да ми гарантират, че с експресна поръчка струваща 80 лева ще ми доставят КОНСУМАТИВа на 29-ти този месец. >:D<: как да не ги заобичаш и да си купиш пак Рено 

- designer
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V
Със сигурност има доста повече такива Laguna-и. Сега те навлизат на пазара. По-скоро 2 такива са продали те, с техните нашамарени цени. Само на Горубляне има около 10-тина такива, кои дизел, кои бензин не знам. А те не държат в наличност, защото надали има някой, който ще си купи нещо от тях, заради огромните им цени. А всъщност трябва да го имат в наличност, защото ето - изгубиха един клиент в твое лице.pantata написа:Край на сагата, поръчка през рено за 29-тиОт Турция излиза 720 лева....
А жената по телефона като ми каза, че имало само 2 такива в България и затова нямали консуматив в наличност щях да превъртя от смях и ужас...

- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
Ставаше дума за такива с моя двигател, но и така да е пак не са само 2. За лагуна с нормален 2.0 16V комплект съединител на Valeo струва скромните 250 лева.designer написа:Със сигурност има доста повече такива Laguna-и. Сега те навлизат на пазара. По-скоро 2 такива са продали те, с техните нашамарени цени. Само на Горубляне има около 10-тина такива, кои дизел, кои бензин не знам. А те не държат в наличност, защото надали има някой, който ще си купи нещо от тях, заради огромните им цени. А всъщност трябва да го имат в наличност, защото ето - изгубиха един клиент в твое лице.pantata написа:Край на сагата, поръчка през рено за 29-тиОт Турция излиза 720 лева....
А жената по телефона като ми каза, че имало само 2 такива в България и затова нямали консуматив в наличност щях да превъртя от смях и ужас...
ПП: Разликата с моя двигател е, че моя работи на принципа на комън-рейл дизел, впръсква горивото под много високо налягане, не съм сигурен мисля, че става дума за над 100 атмосфери, също и че е с директно впръскване, а не с многоточков инжекцион (затова е и малко капризна от към качеството на бензина, от време на време я карам с добавки). Вгражда се само 2 години и може би няма достатъчно бройки произведени за да почнат други фирми да правят съединители и си ги правят само Рено. Не съществува алтернатива и точно това най-много ме учудва, сигурен съм че това го знаят и пак нямат в наличност.

- michony
- потребител
- Регистриран: 16 юни 2008, 12:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDCi 90hp.
Ford Mondeo IV 2.0 TDCi 140hp. - Местоположение: Сливен
Колега, в Старс-94 провери ли? По-принцип са много добре заредени от към части за френските ни коли. А във форума на Рено пита ли някой.

- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
колега свържи се с колегата Soni Andonov той прави разпродажба на частите от магазина си за форд.Каза ми ,че сега е минал на рено.Питай го него може да те ореди..Свестен е човека..
- pantata
- потребител
Fiesta 1.25 '10
Късно е вече, от никъде не можеше да дойде на време и я сглобихме със стария, ще си го сменя в Англия.