Българската полиция - без коментар!
- designer
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V
- Status: Извън линия
Българската полиция - без коментар!
http://vbox7.com/play:c0852208" onclick="window.open(this.href);return false; Аз лично нямам думи. Ето допълнителна информация: http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=144803" onclick="window.open(this.href);return false;
Toва е българската полиция!
Toва е българската полиция!

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Re: Българската полиция - без коментар!
заради такива полицаи хората нямат доверие на полицията-лошото е че такива са мнозинството
представяте ли си как щяха да се развият събитията ако това не беше снимано?
представяте ли си как щяха да се развият събитията ако това не беше снимано?
времето е като парите-никога не стига
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Е...айде сега...определено не са всичките.Друг е въпроса,че такива случаи много зачестяват от няколко години насам и от това страда доверието в цялата институция.А решението е относително просто-такива хора нямат място в полицията.Баси полицая,дето един 14-годишен хлапак успява да го изкара от нерви...в по-сложна ситуация тоя е непредсказуем.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Те хората без грам практика и със скромна сума пари станаха професионални шофьори, а какво остава да станеш редови полицай, особено ако имаш гръб.
Ако не сте разбрали - да за корупция говоря.
Иначе как си обяснявате полицай с мерки 150 см. и 50 кг. или 176 см и 130 кг.
Ако не сте разбрали - да за корупция говоря.
Иначе как си обяснявате полицай с мерки 150 см. и 50 кг. или 176 см и 130 кг.
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Мога само да кажа че този Калоян го познават всички много добре в Дъбник,той и неговата групичка,както и още една група келеметори правят каквото си искат.Напиват се и трошат на хората прозорците,разправят се с когото срешнат,крадът и какво ли още не! Просто техните провинения немогат да се опишат край нямат.Полицая също всеки го познава и нека разследващите разпитат хората от града да разберат що за хора са тези келеметорчета,а после да гонят полицая! Той е в правото си защото на никой няма да му е приятно в 3 презноща да му се чука на прозореца от пияници и да се предизвиква живущия за бой! Нека бъде разследван този Калоян,пък тогава да се действа!
От коментарите в БТВ-сайта. Май нещата не са просто черно-бели...господа журналисти първо вижте какъв младеж е Калоян и тогава съдете полицая. Калоян е криминално проявен и много пъти след пиянските си покущения е вършил нарушаване на оществения ред, чупил е коли паркирани до дискотеката в Д.Дъбник, само че не пребиха едно момче от ромски произход което си вървеше по пътя с бухалка и едва го спасиха в болницата. Тъй че първо проучете момчето и тогава съдете пстъпката на полицая.
Калоян и брат му Дитко не веднъж са вършили най различни престъпления, но са спасявани оттехен познат работещ в ОД-Плевен и т.н. НЕСЪДЕТЕ ПОЛИЦАЯ ПРЕДИ ДА СТЕ РАЗБРАЛИ ЗА ПОСТРАДАЛИЯ КОЙТО СЕ ИЗКАРВА "ВОДА НЕ НАПИТА"
- pepy1
- Модератор
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
четох го това ,но не се знае това дали е истина ,днес сутринта по друга ТВ казаха че този бития бил като свидетел в управлението и че полицая не е бил дежурен по това време ,но е отишъл в районното -кое е вярното?
и въпреки всичко не трябва да го бие,що не се опита да посегне на такъв като "снайперисто"(имам предвид над 100 ..... кг.)
и въпреки всичко не трябва да го бие,що не се опита да посегне на такъв като "снайперисто"(имам предвид над 100 ..... кг.)
- nikolovvd
- потребител
Може да не са вода ненапита, но никой няма право да посяга на друго живо същество. Полицаят би трябвало да е минал на психо, където се тества до колко може да сдържа гнева си, защото нищо не му пречи утре да гръмне някой. Като не е на работа и не може да си сдържа нервите какво прави там. Защо не си е взел шапката и да си ходи.
Момчето може и да е например убиец, но полицая не е съд, за да раздава правосъдие.
Ако е сметнал, че е виновен да го затвори за 24 часа и да му напише един акт по закона за МВР, но няма право да го удря. С пълно право момчето може да го осъди, защото на практика точно така става и пак ние данъкоплатците плащама золумите на властта. Същата случка може да се случи на всеки от нас или наш близък.
Момчето може и да е например убиец, но полицая не е съд, за да раздава правосъдие.
Ако е сметнал, че е виновен да го затвори за 24 часа и да му напише един акт по закона за МВР, но няма право да го удря. С пълно право момчето може да го осъди, защото на практика точно така става и пак ние данъкоплатците плащама золумите на властта. Същата случка може да се случи на всеки от нас или наш близък.
Последна промяна от nikolovvd на 11 ное 2009, 08:37, променено общо 1 път.
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Да ма извинява "снайперисто" ама се съмнявам че е над 100 ...... кг. / "снайперисто" де /pepy1 написа:.............що не се опита да посегне на такъв като "снайперисто"(имам предвид над 100 ..... кг.)

-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
---------------------------------\nikolovvd написа:Може да не са вода ненапита, но никой няма право да посяга на друго живо същество. Полицаят би трябвало да е минал на психо, където се тества до колко може да сдържа гнева си, защото нищо не му пречи утре да гръмне някой. Като не е на работа и не може да си сдържа нервите какво прави там. Защо не си е взел шапката и да си ходи.
Имам чувството градски че работиш в системата на МВР. Там приказват такива сладки приказки и бога ми не знам как въобще си вярвате.

Какви закони, какви съдилища за какво изобщо говориш???В тази нечия територия наречена Б-я има много чудесни драсканици от някой- наречени закони от втори.Те важат за такива които нямат покровители или пари, а най-лошия вариянт и 2-те . Не знам как ви "мотивират" и "обучават" да говорите така,но ако тоя бастун беше пребил теб ,твой роднина или беше разбил твойта кола,друга песен щеше да запееш тогава:lol: Според мойто скромно мнение-да бяха арестували 2-3 мамангала познати, или по-добре роднини на пребития от тях циганин,да ги затворят в една килия цяла нощ.Те да му направят дупарата с диаметър симетрчен с малоумната му глава ,нека после да ходи да ги съди той .
Децата са наследствени.Ако родителите ти не са имали деца,няма да ги имаш и ти 

- nikolovvd
- потребител
Чувството ти е грешно.noface написа:Имам чувството градски че работиш в системата на МВР.

Въпроса е принципен! Ако всеки започне да раздава правосъдие, то ще настъпи анархия.
И на мен ми е идвало да претрепя някой поради някаква причина, но това не е начина за решаване на спорове. Все пак не сме в 4-ти клас.
Друг е въпроса, че в последните 20 години имаме чувството за липса на правосъдие поради ред причини.
Нима сред нас няма хора, които предпочитат да бутнат някой лев на катаджията вместо да си понесат наказанието или просто да си спазват ЗДвП.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
В тази мизерия в която живеем..Това безпаричие..естествено ,че ще предпочета да дам 10-20-30 лева отколко да плащам АКт 150-200 които са 1/2 примерно или 1/3 от заплатата ми..Ако хората живееха нормален живот а не бяха затънали в кредити и борчове.Мислиш ли ,че ако ми остават 1000 лева свободни пари на месец след като си платя сметките и разходите за храна и т.н. ще им дам пари? Никога.. с кеф ще ги дам на държавата! Според мен полицая си е виновен в случая..Каквото и да е направило онова келеме полицая няма право да го бие..но това е факт ,че полицаите бият.. Знае се от години и занапред ще се знае...
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Ми като няма затвор, ще има бой... това важи и за двете страни в случая. Първият нямаше да прави зулуми, ако беше посетил марципанената фабрика, и нямаше да смее да се заяжда с полицая, ако знае, че ще има наказание. Полицаят пък нямаше да смее да го бие, като си помисли за уволнение и затвор, нито пък щеше да си изпуска нервите, като знае къде ще отиде лицето 1. Пък то - престъпниците си правят каквото искат, щото наказние НЯМА, полицаите пък са загубили вяра, че наказание ще има и го карат на саморазправа.
А полицията ни е такава, каквато ни е държавата - там работят хора от тая държава. И здравеопазването ни е такова, и съдебната система, че е и правителството... Безотговорност и интересчийство навсякъде. И само ние сме си виновни. Та да вземем да си млъкнем, и без това нищо няма да направи никой от нас, включително и аз.
Баси трагедията... скапва ми се настроението като си помисля колко гадости има в хубата ни страна.
А полицията ни е такава, каквато ни е държавата - там работят хора от тая държава. И здравеопазването ни е такова, и съдебната система, че е и правителството... Безотговорност и интересчийство навсякъде. И само ние сме си виновни. Та да вземем да си млъкнем, и без това нищо няма да направи никой от нас, включително и аз.
Баси трагедията... скапва ми се настроението като си помисля колко гадости има в хубата ни страна.
-
- потребител
- Регистриран: 04 ное 2007, 20:08
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDDI `00
debug написа:Мога само да кажа че този Калоян го познават всички много добре в Дъбник,той и неговата групичка,както и още една група келеметори правят каквото си искат.Напиват се и трошат на хората прозорците,разправят се с когото срешнат,крадът и какво ли още не! Просто техните провинения немогат да се опишат край нямат.Полицая също всеки го познава и нека разследващите разпитат хората от града да разберат що за хора са тези келеметорчета,а после да гонят полицая! Той е в правото си защото на никой няма да му е приятно в 3 презноща да му се чука на прозореца от пияници и да се предизвиква живущия за бой! Нека бъде разследван този Калоян,пък тогава да се действа!От коментарите в БТВ-сайта. Май нещата не са просто черно-бели...господа журналисти първо вижте какъв младеж е Калоян и тогава съдете полицая. Калоян е криминално проявен и много пъти след пиянските си покущения е вършил нарушаване на оществения ред, чупил е коли паркирани до дискотеката в Д.Дъбник, само че не пребиха едно момче от ромски произход което си вървеше по пътя с бухалка и едва го спасиха в болницата. Тъй че първо проучете момчето и тогава съдете пстъпката на полицая.
Калоян и брат му Дитко не веднъж са вършили най различни престъпления, но са спасявани оттехен познат работещ в ОД-Плевен и т.н. НЕСЪДЕТЕ ПОЛИЦАЯ ПРЕДИ ДА СТЕ РАЗБРАЛИ ЗА ПОСТРАДАЛИЯ КОЙТО СЕ ИЗКАРВА "ВОДА НЕ НАПИТА"
Пълната истина.
Калоян не става.
- pepy1
- Модератор
- Контакти:
никой от вас не го познава лично ,но за сметка на това пълни форума с безмислени коментари
-
- потребител
E аз го познавам лично все пак съм от Долни Дъбник и мога да ви кажа на всички които го защитавате , че това е най големия помияр тука.
- pepy1
- Модератор
- Контакти:
едва ли би имал за приятел най големия помияр(както сам се изрази),сигурен съм че си чул нещо за него ,но не го познаваш лично-това си е мое мнениеpetarrs написа:E аз го познавам лично все пак съм от Долни Дъбник и мога да ви кажа на всички които го защитавате , че това е най големия помияр тука.
аз не го защитавам ,ама трябва ли да спукам от бой някой само защото мога ?
-
- потребител
Познавам го лично , но не ми е приятел. И не мисля , че го е спукал от бой. Абе тъпа история се получи. Полицая наистина е много свестен.