Пролетни почиствания
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
- Status: Извън линия
Пролетни почиствания
Те всъщност вече започнаха. Имам идея в тази тема всеки да пуска инициативи, за които е разбрал или в които ще участва.
Първата е в с. Желен - намира се след Своге, тази събота. Ще се почисти нерегламентирано сметище с участието на сдружение Тринога и Университетски клуб UNECO.
Идеята е да тръгне група от София с коли - по възможност пълни. Срещата ще е в събота около 9 часа сутринта в близост до Централна гара - не знам сега покрай ремонтите къде ще е най-удобно да се чакаме, но ще измислим някакво място (някой ако има представа, да каже). Моля който има желание за участие, да ми пише едно ЛС и да каже колко човека може да вземе.
Първата е в с. Желен - намира се след Своге, тази събота. Ще се почисти нерегламентирано сметище с участието на сдружение Тринога и Университетски клуб UNECO.
Идеята е да тръгне група от София с коли - по възможност пълни. Срещата ще е в събота около 9 часа сутринта в близост до Централна гара - не знам сега покрай ремонтите къде ще е най-удобно да се чакаме, но ще измислим някакво място (някой ако има представа, да каже). Моля който има желание за участие, да ми пише едно ЛС и да каже колко човека може да вземе.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
- Status: Извън линия
Re: Пролетни почиствания
Малко снимки. Като коментар може да напиша спокойно - скари, бири, манастири и малко офроуд...

Терена

Част от събраното

Включиха се и местните хора

Който е работил, трябва да яде

Разходка...

Кал до уши =D е, не съвсем.

Терена

Част от събраното

Включиха се и местните хора

Който е работил, трябва да яде

Разходка...

Кал до уши =D е, не съвсем.