Ето я и мойта Фиестичка!!
- ozira
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2008, 00:27
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.8D
- Status: Извън линия
Ето я и мойта Фиестичка!!
Казвам здравейте на всички съфорумци!!!
Не съм писала до сега във форума,но започвам от днес. Миналата година по това време си купих първата ми лична кола - Fiesta 1.8 D '91,мойта малка мечта. Разбира се на старо за съжаление, но малко по малко я потегнах. Получи нова боя, малко кит, нов преден прозорец,нови огледала,брони в цвета на колата и разни дребни детайчета,общо взето стана нова.
Ето малко снимки като за начало: За сега е това скоро ще е напълно довършена и събрана!
Не съм писала до сега във форума,но започвам от днес. Миналата година по това време си купих първата ми лична кола - Fiesta 1.8 D '91,мойта малка мечта. Разбира се на старо за съжаление, но малко по малко я потегнах. Получи нова боя, малко кит, нов преден прозорец,нови огледала,брони в цвета на колата и разни дребни детайчета,общо взето стана нова.

Ето малко снимки като за начало: За сега е това скоро ще е напълно довършена и събрана!
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: Ето я и мойта Фиестичка!!
Браво за труда,желанието и парите които си вкарал в тая кола.Надявам се двигателя да е здрав,защото ако е читав тия дизели са вечни.
Час по-скоро я стягай и да я караш безпроблемно хиляди километри
Час по-скоро я стягай и да я караш безпроблемно хиляди километри

- peshaka
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 11:05
- Модел на автомобила: "89 Fiesta Mk3 1.3 mono J6B с АГУ
"88 Isuzu Trooper 2.2TD
"95 BMW e36 318tds - Местоположение: София
много и утива чернич цвят
дай и някоя снимка отвътре да и се порадваме

- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Дам... на тоя черен цвят супер добре ще дойдат едни лъскави лети джанти. Да видим как ще изглежда готова.
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
- ozira
- потребител
Мерси за хубавите думи. Да средствата са много, но си заслужават когато това ти носи радост както на мен. За сега има още неща, които да й се правят,но скоро ще е извън бокса
А по въпроса за летите джанти, да имам идея за едни бели озки, но малко скъпичко
Скоро и нови снимки ще има цялостно

А по въпроса за летите джанти, да имам идея за едни бели озки, но малко скъпичко

Скоро и нови снимки ще има цялостно

-
Много добре е станала! Успех с реставрацията и да пуснеш много снимки 

- ozira
- потребител
здравейте отново!!
имам да се хваля, за хубавия 8 март получих страхотен подарък от моя проятел ДЖАНТИ за малката перличка
едни готини 14 цолови Fondmetal и нови гуми, мечтата ми се сбъдна
сега предстои и монтирането на диоди в убиствено зелено в колата и тя е готова да полита по софийските улици
и ще има хоп дупка хоп две:)
е похвалих се, сега съм спокойна, а в началото на другата седмица многожество снимки, защото с думи не може да се опише красотата на тази кола.

имам да се хваля, за хубавия 8 март получих страхотен подарък от моя проятел ДЖАНТИ за малката перличка

едни готини 14 цолови Fondmetal и нови гуми, мечтата ми се сбъдна

сега предстои и монтирането на диоди в убиствено зелено в колата и тя е готова да полита по софийските улици

е похвалих се, сега съм спокойна, а в началото на другата седмица многожество снимки, защото с думи не може да се опише красотата на тази кола.

- vladeto
- потребител
- Регистриран: 04 юли 2007, 08:21
- Модел на автомобила: Ford Fiesta Mark 2, 1.6 D Finesse, 1987...
- Контакти:
браво за желанието!!!Количката изглежда перфектно с този черен цвят...сега ако дадеш и снимките с джантите да се порадваме още малко....