Добавките за дизела?
- krushkoff
- потребител
- Регистриран: 14 юли 2009, 23:33
- Модел на автомобила: Мондео "Ghia" 1,8 турбо дизел 1997г.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Добавките за дизела?
Здравейте!Аз съм нов във семейство "Форд".
Имам "Мондео" 97-ма 1,8 турбо дизел 90 коня,отскоро,обаче е голям МЪРТВЕЦ.
Веднъж вече писах във форума,но темата ми,незнайно защо,изчезна??!!?
Както и да е.
Пак пиша.
Ако може някой да ми каже какъв би могъл да е проблема(ако приемем,че не е за основен ремонт) за това вървене?
Може ли да са ми задръстени дюзите и дали евентуално могат да се излекуват с ултразвук или просто с добавка в горивото?
Иначе колата е баси готината,ама като не мога да кача някой баир и ми става тъпо.
Моля,посъветвайте ме нещо,че много ме е яд за колицата.
Благодаря.
Имам "Мондео" 97-ма 1,8 турбо дизел 90 коня,отскоро,обаче е голям МЪРТВЕЦ.
Веднъж вече писах във форума,но темата ми,незнайно защо,изчезна??!!?
Както и да е.
Пак пиша.
Ако може някой да ми каже какъв би могъл да е проблема(ако приемем,че не е за основен ремонт) за това вървене?
Може ли да са ми задръстени дюзите и дали евентуално могат да се излекуват с ултразвук или просто с добавка в горивото?
Иначе колата е баси готината,ама като не мога да кача някой баир и ми става тъпо.

Моля,посъветвайте ме нещо,че много ме е яд за колицата.
Благодаря.
-
- потребител
- Регистриран: 05 мар 2006, 14:18
- Модел на автомобила: *
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Добавките за дизела?
Колега, темата ти е изчезнала вероятно поради наличието на друга(и) такава(и). Темата ти си е там, сега погледнах
.
Относно добавките за дизел, има такава тема в която е обсъждано това в раздел ГРИЖИ, ПОДДРЪЖКА И ЕКСПЛОАТАЦИЯ темата е Добавка за дизел.
Разгледай темите за прословутия EGR клапан, много вероятнa причина за спъването на колата.
Ето една скорошна по въпроса Питане за ЕГР Мондео ТД.

Относно добавките за дизел, има такава тема в която е обсъждано това в раздел ГРИЖИ, ПОДДРЪЖКА И ЕКСПЛОАТАЦИЯ темата е Добавка за дизел.
Разгледай темите за прословутия EGR клапан, много вероятнa причина за спъването на колата.
Ето една скорошна по въпроса Питане за ЕГР Мондео ТД.