Моят Фокусник
- Major_Koenig
- Администратор
- Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти:
- Status: Извън линия
Моят Фокусник
Айде и аз да се похваля с мойта придобивка
Вече една година се возя на Фокусник 1.6 Зетек 100 кончета. След малкото навъртяни киломтри с него само 4000
впечатленията са ми предоволни. Домомента съм сменил само и единствено акумулатора преди месец, но беше с този от завода, който вече е на 9 годинки
Обурдването е на прилично ниво Джиа. Най-важното е че си немерих кола с изрядна сервизна история и на реални километри
Малко снимчици след почти цялостното пребоядисване на Фокусника:
http://majorkoenig.snimka.bg/automobile ... 586928.all" onclick="window.open(this.href);return false;
Кола: Форд
Модел: Фокус МК1 след фейслифта
Годнина: 12.2002
Двигател: 1.6i. 16v Zetec-E
Разход градско: лятото 7,5/100, зимата 9,5/100 (и колата като мен нехаресва задръстванията и студеното време
)
Разход извънградско: 6.2/100

Вече една година се возя на Фокусник 1.6 Зетек 100 кончета. След малкото навъртяни киломтри с него само 4000

Обурдването е на прилично ниво Джиа. Най-важното е че си немерих кола с изрядна сервизна история и на реални километри

Малко снимчици след почти цялостното пребоядисване на Фокусника:
http://majorkoenig.snimka.bg/automobile ... 586928.all" onclick="window.open(this.href);return false;
Кола: Форд
Модел: Фокус МК1 след фейслифта
Годнина: 12.2002
Двигател: 1.6i. 16v Zetec-E
Разход градско: лятото 7,5/100, зимата 9,5/100 (и колата като мен нехаресва задръстванията и студеното време

Разход извънградско: 6.2/100

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Re: Моят Фокусник
Браво,да ти е честита.
Тя същата като моята май .
Трябва да си намериш едно фордовско CD .С тези капаци и китайски кастофони не изглежда добре.
Разхода по трип компа ли го засече?
Защото и на мен ми дава такъв разход според компа.Доверявам му се и не съм правил засечки с литри и доливане.
Тя същата като моята май .
Трябва да си намериш едно фордовско CD .С тези капаци и китайски кастофони не изглежда добре.
Разхода по трип компа ли го засече?
Защото и на мен ми дава такъв разход според компа.Доверявам му се и не съм правил засечки с литри и доливане.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Честит да ти е, и все така да нямаш проблеми, и само да си се возиш безаварийно и безпроблемно много километри .
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- Major_Koenig
- Администратор
- Регистриран: 20 дек 2008, 23:52
- Модел на автомобила: Focus 1.6L Zetec-S/Duratec EFI (100PS); Ghia; Facelift; 2002
Mondeo Duratec HE 2.0 PFI (145PS);Titanium pre Facelift; Tango (Metallic) - Местоположение: София
- Контакти:
СД-то ми е Пайнер от старият ми ескорт, за жалост преходника от двойният дин не е много читав, макар че е купуван от Мото Пфое. Иначе разхода първоначално е засичан чрез пълнене догоре. В интересна истината трип компютъра дава много вярна информация и напълно му се доверявам. Иначе така като съм се оглеждал ми направи впечатление, че е най-разпространеният цвят за седаните(впрочем този цвят има и служебни полицейски
)

- Gattuso
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2009, 17:33
- Модел на автомобила: Ford
Фокуса ти е супер колега! Пожелавам ти още дълги години безаварийно шофиране и хиляди км.