Ето го и моя Фокусник
- Veso
- потребител
- Регистриран: 18 дек 2007, 22:29
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 16v Kарай бавно да те видят всички,вместо бързо да.....утрепеш всички!!!
- Status: Извън линия
Ето го и моя Фокусник
http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1308251226c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1308251443e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1308251523w.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Последна промяна от Veso на 16 юни 2011, 22:12, променено общо 4 пъти.
- Veso
- потребител
- Модел на автомобила: Ford Focus 2.0 16v Kарай бавно да те видят всички,вместо бързо да.....утрепеш всички!!!
Re: Ето го и моя Фокусник
http://alfa.kachi-snimka.info/images/bfi1307641895r.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1307641927y.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1308251595b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Последна промяна от Veso на 16 юни 2011, 22:13, променено общо 1 път.
- amplified
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2008, 02:29
- Модел на автомобила: 2008 Mondeo MkIV Duratec 2.0 145bhp Тitanium X
- Контакти:
Супер е! Нещо ауспуха трудно го виждам, мисля че един фин хромиран накрайник ще му дойде супер 

- Veso
- потребител
Това мислех днес да свърша но не остана време ама и това ще свърша тез дни 

- Kostadin21
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 21:32
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 16V Zetec-SE 75HP Ghia 1996
Добра е колата,браво.Един съвет.Не слушай какво ти казва всеки как да се промениш колата,че няма да можеш да угодиш на всички.
ПС:както казва един приятел относно тия накрайници за гърнета:300 човека инженери мислят как да направят колата по тиха,ти за 5 лева и е*а майката
Ако слагаш нещо,слагай качествено 
ПС:както казва един приятел относно тия накрайници за гърнета:300 човека инженери мислят как да направят колата по тиха,ти за 5 лева и е*а майката

Всеки който няма пари за кола,кара форд!
- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
Колата е супер! Браво, наистина ми харесва! Мисля, че не е сваляна, гледайки разстоянието м/у гумите и калниците? И аз бях с тези 16ки и 205.50 и за това
Ако мислиш да слагаш 17ки, е хубаво да запазиш фабричния размер 215/40/17. Позволява и сваляне 40/40 например, като на Venelin1879. Разликата във возията е съвсем малка, повече от към шум, познат с опел омега сложи 215/45 и дори на него му шуми от грапавия асфалт и неравности, омега.. Но един комплект за шумоизолация от Технополис (битумен материал с алуминиево фолио, 4 листа 37х25см), тъй като ако скочиш на 17ки ще се появи проблема със шума, дори да си с хубави гуми, тъй като съм с такива. Тази изолация подобрява и звука на колоните, на повечето коли базовата изолация е примитивна, тъй като колите идват с големи гуми(със зимните 205 55 мишелин вярно грам нищо не се чува на всякакъв асфалт, а в европа асфалт микс 30% асфалт 70% камъни по-рядко има, а и и там не всяка кола е 215.40 на 2.5атм 8см от земята с усилен борд дебел 3см.
Kostadin21 300 инженери не винаги докарват толкова умни крайни неща. Примери безброй, все при коли. Иначе само накрайкин почти невъзможно да вдигне шума, гърнетата и т.н. вършат работата, не толкова 10те см. тръба накрая.

Kostadin21 300 инженери не винаги докарват толкова умни крайни неща. Примери безброй, все при коли. Иначе само накрайкин почти невъзможно да вдигне шума, гърнетата и т.н. вършат работата, не толкова 10те см. тръба накрая.

Последна промяна от PcMan на 11 юни 2011, 12:34, променено общо 1 път.
- Gattuso
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2009, 17:33
- Модел на автомобила: Ford
Красавец!! Със здраве да си го ползваш и винаги да се слушате 

- amplified
- потребител
- Регистриран: 16 фев 2008, 02:29
- Модел на автомобила: 2008 Mondeo MkIV Duratec 2.0 145bhp Тitanium X
- Контакти:
Има голяма разлика между накрайник и крайно гърне. Аз предлагам накрайник, който освен ако не е някоя биташка простотия няма как да промени звука.Kostadin21 написа:Добра е колата,браво.Един съвет.Не слушай какво ти казва всеки как да се промениш колата,че няма да можеш да угодиш на всички.
ПС:както казва един приятел относно тия накрайници за гърнета:300 човека инженери мислят как да направят колата по тиха,ти за 5 лева и е*а майкатаАко слагаш нещо,слагай качествено
- baidido
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
Весо той много убав бре, айде неделя ще го видим наживо. С тоя трябва те пробвам, дали върви, че предишния докато се наканиш и го продаде 

Който кара Форд е горд!
- Veso
- потребител
Благодаря на всички за хубавите думи.Доколкото да я свалям не мисля но може да издам малко джантите навън 

Последна промяна от Veso на 16 юни 2011, 22:04, променено общо 1 път.
- Veso
- потребител
Дидо земи лепенки от Тишо
- PcMan
- потребител
- Контакти:
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... 20#p358963
С по-изнесени(22.7мм), пак е висока колата, много. Не искам да те убеждавам, но мен лично ми се повръща от моята височина. Виждайки на живо сваления на Венелин 40/40 с OZ-ки веднага ми мина през ума, че 300лв за пружини не е много. Зимните ми като твоите, но на 55, са +28мм в общ диаметър, още 1.4см за тракторчето.
Ти си 6J ЕТ52.5, другия ми комплект е същия модел. Ще ти трябват нови по-дълги шпилки дори за 20мм фланци!
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... B8#p343854
Без нищо пипано и фабр.гайки: Задни:
Предни: 
Проблема е как е направена джантата за тези шпилки, не позволяваща още изнасяне
Шпилки + фланци = поне 200лв, дори старите шпилки не ги виждам лесно да излезнат
А те джантите ни са 250..
Реших си проблема като изчаках да открия най-накрая фабрични 17ки, които са 7J ЕТ42.5 (+12.7мм(25.7мм/2), точно 22.7мм съм намалил ЕТ-то спрямо като твоя комплект). Без фланци, шпилки, изчисления, пари и занимавка.
Глупавото май е, че не съществува 16" форд джанта под ЕТ52.5 и над 6J, специално 4x108 отвор 63.4. Т.е. всичките ще искат по-дълги шпилки при фокусите ни, освен ако не варират по модел в това, дали конусите на 4те отвора почват от по-дълбоко, за да използват по-малко от шпилката. Но се съмнявам, Ако искаме изнесена(дори само с 20мм) 16ка, трябва да е афтермаркет(жалко). Или >200лв за шпилки и фланци + пари за по-хубав модел 16ка фабрична (при мен)
Иначе(но не пише за колко J, предполагам 6J поне при фокус >98):

С по-изнесени(22.7мм), пак е висока колата, много. Не искам да те убеждавам, но мен лично ми се повръща от моята височина. Виждайки на живо сваления на Венелин 40/40 с OZ-ки веднага ми мина през ума, че 300лв за пружини не е много. Зимните ми като твоите, но на 55, са +28мм в общ диаметър, още 1.4см за тракторчето.
Ти си 6J ЕТ52.5, другия ми комплект е същия модел. Ще ти трябват нови по-дълги шпилки дори за 20мм фланци!
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... B8#p343854
Без нищо пипано и фабр.гайки: Задни:

Проблема е как е направена джантата за тези шпилки, не позволяваща още изнасяне

Реших си проблема като изчаках да открия най-накрая фабрични 17ки, които са 7J ЕТ42.5 (+12.7мм(25.7мм/2), точно 22.7мм съм намалил ЕТ-то спрямо като твоя комплект). Без фланци, шпилки, изчисления, пари и занимавка.
Глупавото май е, че не съществува 16" форд джанта под ЕТ52.5 и над 6J, специално 4x108 отвор 63.4. Т.е. всичките ще искат по-дълги шпилки при фокусите ни, освен ако не варират по модел в това, дали конусите на 4те отвора почват от по-дълбоко, за да използват по-малко от шпилката. Но се съмнявам, Ако искаме изнесена(дори само с 20мм) 16ка, трябва да е афтермаркет(жалко). Или >200лв за шпилки и фланци + пари за по-хубав модел 16ка фабрична (при мен)

Иначе(но не пише за колко J, предполагам 6J поне при фокус >98):

- Veso
- потребител
Благодаря ти много важна информация,която ще ми е много полезна. 

- Veso
- потребител
А бе,колеги кристални мигачи ли да купя или да ги напрява черни как,ще е по убаво 

- Alexi
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 22:50
- Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
- Контакти:
ама и ти си красавецVeso написа:http://alfa.kachi-snimka.info/images/klz1308251226c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; http://alfa.kachi-snimka.info/images/viu1308251443e.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; http://alfa.kachi-snimka.info/images/jdv1308251523w.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

- Kostadin21
- потребител
- Регистриран: 28 яну 2009, 21:32
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 16V Zetec-SE 75HP Ghia 1996
- Gattuso
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2009, 17:33
- Модел на автомобила: Ford
Аз съм за кристалниVeso написа:А бе,колеги кристални мигачи ли да купя или да ги напрява черни как,ще е по убаво

ПС: Снимката е убиец!

- Veso
- потребител
Е стига де,не съм толкова зле де 

- PcMan
- потребител
- Контакти:
Виждал съм сив фокус като нашите, с затъмнени мигачи, лично аз клоня към чисто белите, но това е вкус и поне на мен по-коректно ми стоят белите. Не ангажирам никой с мнението си, уважавам избора на колеги със затъмнени мигачи. Предни затъмнени не съм виждал, но 100 процента и там предпочитам беличките. Виж, ако са задни стопове и фарове за мъгла и за задна - с 2 ръце супер много отива на сив фокус, така ще действам азVeso написа:А бе,колеги кристални мигачи ли да купя или да ги напрява черни как,ще е по убаво

Снимката ти е убиец!!

- Yamato
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2011, 00:48
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDDI '01 (коНби)
Добре си се пастиралVeso написа:Е стига де,не съм толкова зле де