Колата на COSWORTH-RS
- COSWORTH-RS
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2005, 21:54
- Модел на автомобила: Ford Sierra 1.6CL `89
- Status: Извън линия
Колата на COSWORTH-RS
Ето е и мойта

xaxa

новите по стават за пред хора
[/img]
xaxa
новите по стават за пред хора

Последна промяна от COSWORTH-RS на 11 апр 2005, 19:01, променено общо 1 път.
Cosworth technology
- COSWORTH-RS
- потребител
- COSWORTH-RS
- потребител
здравеите ... та разделихме се със така хубавата и вярна кола ... през месец Маи даже то4на дата 20.04.06
на нея ми бяха първите километри със книжка и без книжка
.Имах една много глупава постъпка със нея .... ето накратко и историата.
Един хубав пролетен ден .. ми дадоха колата да отида на у4илище ... всичко нормално но изкачат 2 два свободни часа ... и аи де на колата да отидем някаде да хапнем ... хапнахме патуваме обратно към училище на едно място се налага да правя обратен завои спирам изчаквам една кола да мине и от тука се започва педала на Газта до доло 1-ва скорост рязко пускане на съединителя
.. (правя ляв завои) дотука добре задня лява гума почна да буксува колата тръгва идва време когато трябва да обърна волана от краино ляво но изведнъж ма изобщо не бях си и помислил .. 4е задницата ще поднесе и ще ме изтреля право към един ГОЛЯМ борд. от където неможах да реагирам по точно да върна волана ... достатъ4но и се качих на борд-ра
и гледам как парче от бронята фърчи спирам малко по нагоре някои друг метар да видя какви са пораженията.Щетите не бяха големи .. но загрозняваха гледката - Паднало Стъкло на мигача, от мигача до гумата парчето броня го нямаше , грумната гума , крива жанта ма бая крива
последва бързо сменяне на гумата събиране на отломките от бронята стъклото на мигача в багажника и газ към у4илищниа сервиз за бърз преглед но по ходовата част на колата и нямаше нищо и още веднъж се уверих в здравината на тази кола особено ходовата и 4аст
.Стъклото на мигача го залепих със лепило а бронята за 50 лв е направиха чисто нова взеха то друга броня парче (предна броня лявата 4аст ) . Наказание 1 месец без да карам сам .. само със нашите. Такаче коли със задно за начинаещи си е опасно но аз винаги ще карам Кола със задно :p
Та сега е заменена от 26 декември със BMW 318i Наи му се кефя на климатроника .Със него по спокоино го давам и за напреде ще е така вече само на полигони ще правя Простутиите

Един хубав пролетен ден .. ми дадоха колата да отида на у4илище ... всичко нормално но изкачат 2 два свободни часа ... и аи де на колата да отидем някаде да хапнем ... хапнахме патуваме обратно към училище на едно място се налага да правя обратен завои спирам изчаквам една кола да мине и от тука се започва педала на Газта до доло 1-ва скорост рязко пускане на съединителя

Та сега е заменена от 26 декември със BMW 318i Наи му се кефя на климатроника .Със него по спокоино го давам и за напреде ще е така вече само на полигони ще правя Простутиите

Cosworth technology
- COSWORTH-RS
- потребител
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
113-115rusinoff написа:а БМВ-то колко коня е този двигател
Малко обаче откачено
Ако не са ти минали страстите и си още в пубертета внимавай BMW си е BMW не само ти ще се утепеш ми може да пострада невинен(и)
Аз днес направих 2 изпреварвания от дясно и единия го ядосох.
В София ви е нормално но за наше село не е.
Ама пък нестава да се лепна зад некви дет карат кат бабички и да карам с газз и спирачка едновременно на полусъединител

- COSWORTH-RS
- потребител
В неделя към 22 часа заваля ... на тогава е наи добре със него .. само натискам педала до доло и задницата почва да Поднася в завои
Даже в четвъртък се прибирам от кафе .. със един приятел и две булки
, спирам на един сфетофар зад Астра Седан не видях колко кубика е ма гледам млади като мене по големи от бяхаа (2-ма) . тръгват нормално и аз .. изреждам си предавките плътно зад тях съм .. праят ми път минавам ги и след малко ХоП от дясно върнал нашиа някоя друга предавка и ме минава и гледат > пак 4ервен сфетофар пак зад тях този път тръгват Бързо и аз зад тях ляво дясно .. изпреварваме .. булките не са доволни и протестират вътре но тва ми е първата гонка и нема да се дам ... и така до следващиа сфетофар (за които е от Бургаз на 1-ва болница в Зорница) три платна само за направо те в наи лявото посредата едно такси и аз от дясно таксито и то се върза ОПел Вектра 92 год Макс
зелено и газ даже Опела тръгна на по рано но ... Бавареца им разказа играта и на тримата .. и много се на кефих се пак тва ми е първата Гонка
.Отново сфетофар спирам но астрата мина на червено жълто .. пусна ми авариини и замина
Та тва е
. Сега лятото Бачкам да му Взема ДжанТИ 

Даже в четвъртък се прибирам от кафе .. със един приятел и две булки

зелено и газ даже Опела тръгна на по рано но ... Бавареца им разказа играта и на тримата .. и много се на кефих се пак тва ми е първата Гонка
.Отново сфетофар спирам но астрата мина на червено жълто .. пусна ми авариини и замина

Cosworth technology