Новия ми Фокус
- BadAngel
- потребител
- Регистриран: 03 авг 2005, 00:07
- Модел на автомобила: '06 Ford Focus
- Контакти:
- Status: Извън линия
май и аз съм пазарувал от тази промоция, само дето след 2 месеца на същата цена трендовете вече почнаха да ги комплектоват с 16 цолови алуминиеви джанти с 6 лъча, а моя е с 15ки като на тракторdrift написа:Леле колко исках такава кола!!Форд Фокус Тренд беше на промоция когато аз пазарувах кола,безплатен хладилник в жабката,лети джанти мулти кожен волан,темпомат,борд компютър и още нещо,но ми дойде дебело и се сдобих със старата Октавия,и малко ме е яд!!!Но здраве да е!!Скоро се надявам да се сдобия и с една Форд Фиеста 2006г.

мен малко ме е яд, че не избрах СПОРТ, но той найстина идваше много дебело
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
за СТ оптика няма нужда да се чака да свърши гаранцията, понеже тя си е от МОТО ПФОЕ, както и разни други екстри, но предимно спойлери и лепенкиbig_pimp написа:много е готин .... просто сички фокуси са просто ...!!! само ст оптиката да сложиш и си перфектен ( като свърши гаранциата предполагам )

п.с. днеска направих 11 111 км

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
-
- потребител
- Регистриран: 19 окт 2005, 18:35
- Модел на автомобила: БАНГИЯ, ТОТАЛКА, СКРАПЕР.. :)
даам и аз харесвам по чистите форми ,но http://img217.imageshack.us/img217/6005 ... 0040zu.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
тази кола за мен е невероятна
!!! перфекна форма ... доста често виждам абсолютно същия фокус какъвто е и на линка и съм доста впечтлен
!! а и джантите са ...
... охх отплеснах се
!!! вярвам че ще му направиш подобренията с вкус
!!!
тази кола за мен е невероятна

cosworth наш, който си на небето да се свети името ти,както на пътя така и в сервиза!!!!
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
ами, има 3 продадени такива от мото пфое, 2 са този цвят точно, той е 2500 евра екстаbig_pimp написа:даам и аз харесвам по чистите форми ,но http://img217.imageshack.us/img217/6005 ... 0040zu.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
тази кола за мен е невероятна!!! перфекна форма ... доста често виждам абсолютно същия фокус какъвто е и на линка и съм доста впечтлен
!! а и джантите са ...
... охх отплеснах се
!!! вярвам че ще му направиш подобренията с вкус
!!!

иначе, ако искаш да разгледаш добре направени фордове иди на ффов.ко.ук и там има галерия с тунинг модификации, но за съжаление от известно време го направиха платен форума и аз също не мога да разгледам новите работи, ако ти е интересно мога да ти пратя някои от снимките, които съм запазил
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
ами тръбичка през която влиза студент или топъл въздух в жабката в зависимост от това какво духа климатикаdrift написа:Страшен е Фордеца,интересно ми е за хладилната жабка как функционира??Заради тази екстра и бай шано екстрата измисляна някога :темпомата исках да си купя колата!!

Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
- BadAngel
- потребител
- Контакти:
Re: Новия ми Фокус
пичове, не знам, обаче не бях влизал от много време и бях забравил почти за колата и форума
почувствах се страхотно, когато си видях темата
фокуса още е мой, не съм имал никакви проблеми с него, направил съм му 70 000 км
почувствах се страхотно, когато си видях темата
фокуса още е мой, не съм имал никакви проблеми с него, направил съм му 70 000 км
Играчките се променят,
момчетата - не.
момчетата - не.
-
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2011, 19:34
- Модел на автомобила: ford focus 1.6
Така ли? А ремък не сменя ли? И ако наистина не си имал проблеми за 5 години, това е добра реклама на колата. 

- mivanov86
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2011, 11:12
- Модел на автомобила: Ford Focus II 1.6TDCI, 109HP, Renault 19 Chamade 1.8mi
Ремъка се сменя на 200кasenov88 написа:Така ли? А ремък не сменя ли? И ако наистина не си имал проблеми за 5 години, това е добра реклама на колата.

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Фикуса е онова растение, което пази място на завряния зет между себе си и терасата!sgel написа:много да те радва фИкуса