Ми това са те... БМВ и Митсубиши
- Ersho
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2006, 11:01
- Модел на автомобила: BMW 525i 92YEAR and Ауди А4 2.0tdi 99YEAR,Pejo 106 1.4i XR 98YEAR,Ford TRANZIT 2.5TDI s gondola otzade za dograma
- Контакти:
- Status: Извън линия
Ми това са те... БМВ и Митсубиши
Макар и да не са Форд колиците ми реших да ги споделя със съклубарите нали и аз сам в форума.... http://snimka.bg/album.php?album_id=38605" onclick="window.open(this.href);return false;
Когато бях малък имах милион мечти , когато бях малък вярвах и на лъжи , но сега , к0пеле , всичко се промени !
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
- Ersho
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2006, 11:01
- Модел на автомобила: BMW 525i 92YEAR and Ауди А4 2.0tdi 99YEAR,Pejo 106 1.4i XR 98YEAR,Ford TRANZIT 2.5TDI s gondola otzade za dograma
- Контакти:
:)
хХАхауааа Паци нямаш грижи ще те пробвам и тебе колко вариш то от 82 до 90 коня няма много така че няма със какво да ме плашиш!!! А и ако искаш със онова голямото мога да те сдавча и изплюя края на Дружба
Но трябва да изключиш на автопилота икономичния режим на каране иначе по добре не я вади от паркинга!!!

Когато бях малък имах милион мечти , когато бях малък вярвах и на лъжи , но сега , к0пеле , всичко се промени !
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: :)
Чеки да стане "моя" в смисъл да си я барна на всякъде да си я знам както дъртия и ще го пробваме и тва голямото бееErsho написа: А и ако искаш със онова голямото мога да те сдавча и изплюя края на Дружба![]()
![]()
![]()

Само, че тря уточним за какво разстояние става дума щото верно си е по як

М/у другото онази тема "клюката за paci" ако не я забършат или блокират може да стане малко интересна.
Сега пихме бира с MasterBo и разбрах , че братовчед му е имал RS200

Ще чакаме включване от Боян по темата.
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
paci написа:Да беее нямало ...Svetlix написа: ... няма друга градска кола като КолтаМного бягат ...
ПС: Аз не смея да сложа тук снимки на моята за да не ме освиркат съфорумците![]()
Ще го пробвам някой път колко бяга![]()
![]()
Кой ще те освирка бе ? Изтърпяхме на snaiperisto Сонатата начи можем да преживeем всичко![]()
![]()
Тоа па...са ше ми търпиш и Аудито.
...дрън-дрън...мноо важно...
- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
Паци, повярвай Колтовете бягат супер много нищо, че не го издават с външния си видpaci написа:Да беее нямало ...Svetlix написа: ... няма друга градска кола като КолтаМного бягат ...
ПС: Аз не смея да сложа тук снимки на моята за да не ме освиркат съфорумците![]()
Ще го пробвам някой път колко бяга![]()
![]()

Ако все пак ги дърпате искам да гледам! Викайте ме за агитка!
ПС: Предлагам да си пуснем темичка със заглаие "Моята кола не е форд" и да си пускаме снимчици на колиците си