Малка част от моята колеция Фордове.
- СЕВА
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2005, 18:26
- Модел на автомобила: FORD model T 1914
- Status: Извън линия
Малка част от моята колеция Фордове.
Това е новото попълнение.Ford Scorpio 94 и Mercury Monarcn 5.0 8V 1975.Както знаете занимавам се с ремонт на Фордове и карам само Форд поради тази причина съм събрал не малка колеция Фордове от 1912год до 2002 но сега нямам време да пускам снимки но щего направя в скоро време.
ФОРД КАЧИ СВЕТА НА КОЛЕЛА
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- TPECHAT
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2007, 19:30
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0i Ghia 115 (1985), Focus 1.6 100 (2011), Kuga 1.5 120 (2019)
http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm е за ресайз...
щом си от София мога да мина да им направя една по-нестандартна фотосесия след 1-2 седмици
щом си от София мога да мина да им направя една по-нестандартна фотосесия след 1-2 седмици

- bobi_turbo
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 21:38
- Модел на автомобила: Ескорт Седан 1.8ТДИ Джия
Малеее ЕВАЛА за колекцията!
Чудно ми е как си оставил тези Mustang's да прогниват захвърлени
Аз ако съм ще вложа и последния си "петак" да ги опрая А и не само тези 3 мустанга и другите класики доколкото виждам са "занимарени" но все пак части се намират трудно и всичко е пари...
Едит
То си пишело отстрани на снимките "В процес на реставрация" ама пусти му поглед...другаде гледа
А Кливлънда как е оставен само
даже и е двигател май няма 
Чудно ми е как си оставил тези Mustang's да прогниват захвърлени

Аз ако съм ще вложа и последния си "петак" да ги опрая А и не само тези 3 мустанга и другите класики доколкото виждам са "занимарени" но все пак части се намират трудно и всичко е пари...

Едит
То си пишело отстрани на снимките "В процес на реставрация" ама пусти му поглед...другаде гледа

А Кливлънда как е оставен само

- Cobra
- потребител
- Регистриран: 10 апр 2005, 12:55
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 DOHC EFI
Евала бате...тия мустанзи са ми мечта от много малък...много се радвам като видя някой ентусиаст като тебе. Според мен щеше да е по-добре да ги оправяш 1 по 1 вместо на купуваш толкова много и да стоят така но ти си знаеш най-добре.
Успех с реставрацията и пускай по някоя снимчица когато има напредък.
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
АБсолютно същото мнение..! И на мен са ми детска мечта ! Дано да ги пооправиш да се порадваме!Cobra написа:Евала бате...тия мустанзи са ми мечта от много малък...много се радвам като видя някой ентусиаст като тебе. Според мен щеше да е по-добре да ги оправяш 1 по 1 вместо на купуваш толкова много и да стоят така но ти си знаеш най-добре.
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- Adult_X
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2007, 11:22
- Модел на автомобила: Puma 1.4i 16V 66/90
Mitsubishi Pajero 2.5 TDI - Местоположение: Sliven
ауууууууууууууу
искам и аз един мустанг от тези
междо другото и аз съм решил да си взема някоя кола за реставрация и в момента съм се спрял на един буик от 62 кабрио....но е толкова незамарен че направо се чуде дали въобще ще мога да намеря и 1 част
а относно фордовете... кажи доло горе колко върви един такъв мустанг в не много укаяно състояние...
мерси предварително
успех в реставрацията
искам и аз един мустанг от тези

междо другото и аз съм решил да си взема някоя кола за реставрация и в момента съм се спрял на един буик от 62 кабрио....но е толкова незамарен че направо се чуде дали въобще ще мога да намеря и 1 част

а относно фордовете... кажи доло горе колко върви един такъв мустанг в не много укаяно състояние...
мерси предварително
успех в реставрацията
- Yamatto
- потребител
- Регистриран: 18 юли 2005, 22:52
- Модел на автомобила: '92 Probe GT / '95 Probe GT
Затова thumbs up на CEBA и да има повече като него!Toshko от tuning.bg написа:Преди време сигурно щях да се изкажа иначеобаче такова възстановяване е нещо много тежко и скъпо повярвайте ми!
Под 40-50.000 няма как да се падне от купчина изгнила ламарина да направиш кола... По-добре да се внесе направена от щатите там имат и условия и части на много по-други цени...
И ще излезе на тия пари при малко късмет - нали това ако броим и митото... пък може и по-надоле...
Иначе пак повтарям работата е страшно МНОГО и едрогабаритните части двигател скорости мостове и т.н. са само половината разход!!! разните там "дреболии" струват още толкова...
Ето в момента ме боли кожата на ръцете все едно са ми я отлепили и при това си купувам всичките играчки които трябва, плащам си на двама майстори и т.н. и на всичко отгоре 2-3 съботи и недели в месеца полагам робски труд до посред нощите!!!
И това за кола, която си има всичко и принципно винаги е била перфектна и в движение!!! Не ми се мисли ако съвсем от нула се тръгнеда не говорим за парите
20-ка как се подминава
![]()
Това трябва или да имаш собствен сервиз и 10 човека работници или да си много богат...
Със същия успех можете да вземета една кофа за смет с фирмен надпис "ВОЛФ" и да тръгнете да я правите на Мустанг - не се шегувам!
Ако бях милионер безделник щях да дам един контейнер да ми го тунинговат в проспийд до мицубиши ево 9 :lol2: - пестин (500) коня
Пак да кажа не се шегувам, който каже, че кофа за боклук неможе да се тунингова и да стане на форд мустанг ще споря с него и ще се аргументирам!