Сиерата на порасналия
-
- потребител
- Регистриран: 14 апр 2007, 23:49
- Модел на автомобила: sierra2.0DOHCghia
- Status: Извън линия
Сиерата на порасналия
здравейте колеги,искам да ви разкажа малко за мята сиерка:тя е 2000кубикова с два вала
(DOHC)ghia,бяла.когато я взех хайвана беше автомат .е вече не е,след малко перформанс и сме с 5степенна механична кутия,смених и амортисюрите,всички тампони по окачването;отпред сам с 286мм дикс отзад сащо е с дикс и ABS си има.
Взех я за баслосновната сума от 900лв и вкарах още толкова за да стане кола.сега се радвам на задното предаване
и на дрифтинга. е това е от мен за сега.поздрави

-
- потребител
по темата
последното което ми се случи;регулатора на налягането на бенза отиде и тьй като ги има на всякаде без пари,аз си взех един от бмв на по високо налягане и си го присадих
и сега пак е вьв вихара си
,сега сам закасал сьс финансите и си продавам джантите,ко да се прави безпаричие
.успехи

-
- потребител
по темата
относно спьнката,то тя е раздвижена с лява и дясна резба и е мое дело и не бих се разделил с нея като занм колко са им меки купетата .относно джантите виж в продава.а за боядисването на капака на клапаните не бих го направил пак(тоя бакелит го мразя
)но все пак:парво почваш с 400водно целия после шприц,после 600 и накрая праскаш,слагаш го в фурната на 60 градуса за 15-20 мин и е готов.и м/у друготона мен половината капаци по двигателя вече са от алумин(отиваш при някой леяр сас стария,после на фрезата и хоп чудо)и на тоя от горе сам му се заканил ама не знам кога щте го направя.успехи 

-
- потребител
по темата
за изпалнението на спьнката си поиграх доста.пьк и тати има струг
,хаха.иначе големите предни дискове както и задните дискове, дебелата стабилизираща (скорпио)всичко си е стандартно.само за сравнение бащами и тои има сиера2.3д
за вьрвене изобщо няма смисьл да говорим,но за спиране и поведение на пьтя разликата е от небето до земята.
поздрави.

-
- потребител
-
- потребител
по темата
когато ги видях на живо тези апарати
,не сам ги взел те са за коли 500+,с мойте си спира добре.а иначе щангата е28mm.а отзад няма
.поздрави

-
- потребител
вапросче
понеже има доста сиери в този форум,а аз сам малко непросветен
,е има ли някоя сьс шпер(мойта няма),а те имат ли вьобще някви по специални дифове
(не говоря за кослардите)стандартните сиери
поздрави.