От къде да си купя най-евтино странично огледало?
- 
				nadit
- потребител 
- Регистриран: 24 окт 2005, 11:31
- Модел на автомобила: sofia
- Status: Извън линия
От къде да си купя най-евтино странично огледало?
Кажете, от къде да си купя странично дясно огледало за форд Фиеста 92г?  

Искам да е евтино,може и да е старо,изобщо не държа да е ново! 

А предно стъкло да знаете от къде да си взема,също възможно най-евтино? 

Някакви пичове онзи ден са въртяли гуми пред нас и от хвръкнало камъче стана люспа с малка пукнатина, която в последствие от вибрации ли от какво...,сега ми е спукано половината стъкло 

Като ме видят с тая фиеста, а и нали съм дама, сигурно си мислят хората "Гледай я пък тая "овцъ" как се е изпотрошила, а пък аз нямям вина за нито едната от двете щети 

Някакви пичове онзи ден са въртяли гуми пред нас и от хвръкнало камъче стана люспа с малка пукнатина, която в последствие от вибрации ли от какво...,сега ми е спукано половината стъкло

Като ме видят с тая фиеста, а и нали съм дама, сигурно си мислят хората "Гледай я пък тая "овцъ" как се е изпотрошила, а пък аз нямям вина за нито едната от двете щети

- 
				petkoff_pl
- потребител 
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- Overclock
- потребител 
- Регистриран: 15 апр 2005, 19:19
- Модел на автомобила: Sierra 1,8TD, BMW 316 96'
- Контакти:
Мисля, че най-добре е да си вземеш ново стъкло, струва към 120-130лв. с монтажа.Втора употреба вървят 50-70лв., след това трябва да се бръкнеш 30-40лв. за монтаж и накрая спестяваш 20-30лв. и имаш здраво, но малко или много надраскано стъкло.Има вариант и да ти кажат: "това е колата - сваляй си стъклото".      *00149*

- 
				nadit
- потребител 
А-а-а с-с-стига бе!overclock написа:Мисля, че най-добре е да си вземеш ново стъкло, струва към 120-130лв. с монтажа.Втора употреба вървят 50-70лв., след това трябва да се бръкнеш 30-40лв. за монтаж и накрая спестяваш 20-30лв. и имаш здраво, но малко или много надраскано стъкло.Има вариант и да ти кажат: "това е колата - сваляй си стъклото". *00149*

Аз в Мустанг питах и ми казаха 85лв за тонирано в зелено стъкло+монтаж! Какви са тия 130лв

Само огледалцето ми е спукано на страничното, пласмасата си е здрава
- 
				aaleks
- потребител 
- Регистриран: 29 яну 2005, 12:06
- Модел на автомобила: Мондео 1.8 TD 94'
- Контакти:
Re: От къде да си купя най-евтино странично огледало?
overclock е прав за предното стъкло и има една подробност, че по стъклото винаги има малки ама много малки "цънки" /от малки камъчета/ и когато шофираш срещу ниско слънце почити нищо невиждаш защото тия "цънки" грейват като хиляди звездички на предното ти стъкло и при нощно курмуване при насрещен автомобил е същото .nadit написа:Кажете, от къде да си купя странично дясно огледало за форд Фиеста 92г?
А предно стъкло да знаете от къде да си взема, също възможно най-евтино?
Успех!
Небойте се роби Спартак е с вас!
						- 
				nadit
- потребител 
А-а-а с-с-стига бе!overclock написа:Мисля, че най-добре е да си вземеш ново стъкло, струва към 120-130лв. с монтажа.Втора употреба вървят 50-70лв., след това трябва да се бръкнеш 30-40лв. за монтаж и накрая спестяваш 20-30лв. и имаш здраво, но малко или много надраскано стъкло.Има вариант и да ти кажат: "това е колата - сваляй си стъклото". *00149*

Аз в Мустанг питах и ми казаха 85лв за тонирано в зелено стъкло+монтаж! Какви са тия 130лв

Само огледалцето ми е спукано на страничното, пласмасата си е здрава
- tisho.74
- потребител 
- Регистриран: 29 сеп 2005, 16:03
- Модел на автомобила: Опел Астра '08 комби 150 к.с. CDTI
За стъклото провери цената и в КОБРА 920 69 03, преди известно време от тях пазарувах какви ли не стъкла за Вектра 2001-ва и беше страшна евтиния- тонирано странично предно 39 лв с демонтаж, почистване и монтаж, тонирано малко странично задно 30 лв с демонтаж, почистване и монтаж, предно с тонирана лента горе 95 лв пак така... 

Търся си форд
						- essex
- потребител 
- Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170
Здравейте колеги аз имам един малък проблем със страничното огледало вчера го строших , по точно то увисна на жилата, изпадна неква малка пласмаса (но аз я прибрах естественно) (откачисе целият пласмасов корпус но е здрае !) та закачих както си трябва т.е. го поставих на мястото му но пък обаче не мога да го оправлявам отвътре от палчето и ми се струва че е малко паянтово та искам да помоля да ми кажете от къде мога да си взема ново и как да го сложа , и къде се намира "италянеца"   благодаря предварително !!!
  благодаря предварително !!!

благодаря предварително !!!
  благодаря предварително !!!По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.
						- licho
- потребител 
- Регистриран: 17 юли 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Форд Фиеста 1.1 mi, 1992, Черна лимунзина с три врати
 Фиат Браво 1.2 1999, Черна лимунзина с три врати
Закупена част: челно стъкло бялоnadit написа:Кажете, от къде да си купя странично дясно огледало за форд Фиеста 92г?

Закупена за: 108 лева с местене на лепенки монтаж
преди няколко дни.
ако ходиш в кобра си вземи нещо да сложиш или ги накарай да ти изчистят стъклата. напънаха го с крак да го извадят и се напука на едно място и нападаха стъкла. иначе става за половин час, разбира се ако си наред.
огледало си вземи цяло. само стъкло трудно ще намериш а и после ще ти трябва нещо от пластмасите за огледалата. чупят се лесно
 Човек това звучи гордо, но всичко може да се очаква от него!
 Човек това звучи гордо, но всичко може да се очаква от него!Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта