Сервиз за ел. стъкла и ключалки.
-
- потребител
- Регистриран: 26 ное 2008, 11:20
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6i ZETEC Ghia 2000 year.
- Status: Извън линия
Сервиз за ел. стъкла и ключалки.
Здравейте
Имам проблеми с ел. стъклата и ключалките. Не мога да заклчвам с централното и се налага да
заключвам с ключът и след това да пускам алармата което си е малко неудобно. Случи ми се няколко
пъти да не успея да я отворя дори.
Също тъка не ми се отваря заден ляв прозорец, казаха ми че машинката или шината ми е повредена.
Онзи ден като свалих пък заден десен прозорец и той пропадна. Наложи се да разглобя вратата, беше
се откачили въжето, по оправих я горе доло но все пак искам някой да ми я погледне, зима идва все пак.
Някой знае ли сервиз в който да се занимават с тъкива неща?
Имам проблеми с ел. стъклата и ключалките. Не мога да заклчвам с централното и се налага да
заключвам с ключът и след това да пускам алармата което си е малко неудобно. Случи ми се няколко
пъти да не успея да я отворя дори.
Също тъка не ми се отваря заден ляв прозорец, казаха ми че машинката или шината ми е повредена.
Онзи ден като свалих пък заден десен прозорец и той пропадна. Наложи се да разглобя вратата, беше
се откачили въжето, по оправих я горе доло но все пак искам някой да ми я погледне, зима идва все пак.
Някой знае ли сервиз в който да се занимават с тъкива неща?
http://www.petka.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 18 юли 2010, 17:10
- Модел на автомобила: ford focus 1,6 бензин
2003 г. хечбек - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Re: Сервиз за ел. стъкла и ключалки.
И на мен преди време ми падна задния прозорец, аз ходих в http://www.mikrondocev.com/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Най - добре първо се обади ако ходиш там, за да си запазиш час, защото аз отидох една събота и имаха доста работа та се наложи да почакам.
Доколкото си спомням около 80 - тина лева струва ремонта независимо какъв е проблема.
Ако сам си си разглобил вратата имаше отстъпка от цената около 20 - тина лева.
Най - добре първо се обади ако ходиш там, за да си запазиш час, защото аз отидох една събота и имаха доста работа та се наложи да почакам.
Доколкото си спомням около 80 - тина лева струва ремонта независимо какъв е проблема.
Ако сам си си разглобил вратата имаше отстъпка от цената около 20 - тина лева.