Дайте мнение-фиеста мк4
- genata9211
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2010, 21:51
- Модел на автомобила: Ford Мондео мк2
- Status: Извън линия
Дайте мнение-фиеста мк4
Колеги дайте мнение -http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 62775s.jpg - http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 2819f.jpg-" onclick="window.open(this.href);return false; това представлява ватрешността и там кадето е касетофона,кадето се вкл.климатика и таблото са махагон - искам да ги направя черни- с черен спрей или с карбоново фолио? И мисля да си сложа бяло табло - как смятате? дайте съвет...

Не мисли, че има грешка; мисли, как да я поправиш.
Хенри Форд
Хенри Форд
- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
Re: Дайте мнение-фиеста мк4
За спрей ти трябва първо някаква подготовка на основата - може би шкурене, после грунд... Ако само напръскаш със спрей ще се олющи веднага.
За фолио - трябва доста внимателно да го правиш по извивките, за да не остане набръчкано....
За фолио - трябва доста внимателно да го правиш по извивките, за да не остане набръчкано....

- Pyrhel
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2010, 20:51
- Модел на автомобила: няколко други марки +
Mondeo Titanium X 2.2 TDCi - Местоположение: София
- Контакти:
Ако си решил задължително да променяш - залагам на фолио. Такива неща се правят с фолио, защото е по-устойчиво от боята. Пръстени, нокти, дрехи, телефони, чаши и т.н. - общо взето като е боя на такава гладка повърхност - ще се драска много лесно и ще е много неустойчива. За разлика от фолиото - то ще прилепне много добре по махагоновите детайли. Сваляш ги, облепяш ги, играе малко сешоара и слагаш 

- genata9211
- потребител
дали ще успея да се справя- казват че е малко по сложна работата ,а пък ако изхабя фолиото няма да ми е много яко
... а пък ако отида да ми го слага майстор ще стане доста скъпо вече. Аз предпочитам фолиото и за издражливост и за ваншен вид но все още се колебая

Хенри Форд
Хенри Форд
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Дали ще се справиш - не мога да кажаgenata9211 написа:дали ще успея да се справя- казват че е малко по сложна работата ,а пък ако изхабя фолиото няма да ми е много яко... а пък ако отида да ми го слага майстор ще стане доста скъпо вече. Аз предпочитам фолиото и за издражливост и за ваншен вид но все още се колебая

Иначе - взимаше сешоара на жената (без да те види

- bateto_toshko
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2008, 16:57
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 Ghia '96
(Zetec-SE,16V, 90PS) - Местоположение: Бургас
Не мога и не искам да повярвам , че волана , таблото и салона са ти в толкова уникално запазено състояние и искаш да ги боядисаш друг цвят.Всичко по интериора ти се среща много рядко в този цвят , и това съчетание се среща само при поръчкови версии на този автомобил .Моля те не го съсипвай махагоновите части мисля , че се свалят по отделно.Продай ги и си купи черни , дори ще ти останат и париgenata9211 написа:Колеги дайте мнение -http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 62775s.jpg - http://kachi-snimka.info/viewer.php?id= ... 2819f.jpg-" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false; това представлява ватрешността и там кадето е касетофона,кадето се вкл.климатика и таблото са махагон - искам да ги направя черни- с черен спрей или с карбоново фолио? И мисля да си сложа бяло табло - как смятате? дайте съвет...![]()
сърцето ми обича форд мустанг , а джоба фиеста 
Една кола не може да се оправи докато не се счупи

Една кола не може да се оправи докато не се счупи
- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Да, абсолютно съм съгласен, затова и написах "Ако си решил задължително да променяш". Можеш да си поръчаш бялата кожа на скоростния лост, гледам е захабена и да изчистиш еърбега на волана и волана + маншонче с капачка за лостчетата на огледалата. Аз също бих запазил оригиналния вид, изглежда много, много добре 

- genata9211
- потребител
syper ok samo mi kajete kak se 4isti tozi volan i 6te si go iz4istq 6te si opravq skorostniq lost i - slagam edno cd i pove4e nqma da baram
blagodarq vi samo mi kajete za volana i sk. lost
Превод на БГ
Супер ок само ми кажете как се чисти този волан и ще си го изчистя,ще си оправя скоростния лост-слагам едно CD и повече няма да барам.Благодаря ви само ми кажете за волана и скоростния лост.

Превод на БГ
Супер ок само ми кажете как се чисти този волан и ще си го изчистя,ще си оправя скоростния лост-слагам едно CD и повече няма да барам.Благодаря ви само ми кажете за волана и скоростния лост.
Хенри Форд
Хенри Форд
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
И защо на кретеница си писал?genata9211 написа: ...

- Pyrhel
- потребител
- Контакти:
Мръсотия ли е или захабено?
Има препарати за кожа и почистването й, ако е протрито - претапициране на волана.
За еърбега - надявам се да е мръсотия, взимай верото и гъбата
Има препарати за кожа и почистването й, ако е протрито - претапициране на волана.
За еърбега - надявам се да е мръсотия, взимай верото и гъбата

- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
Не смея да давам мнение но едно приятелско семейство почти се изчакват за фиестата.В града е прекрасна.Аз бих казал и за на дълго.С фиеста МК 3 съм минал около 50 000км и бях доволен и със сълзи се разделих.