Отворен еърбег
-
- потребител
- Регистриран: 19 апр 2008, 09:27
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
- Status: Извън линия
Отворен еърбег
Отворен е еърбега, до шофьора, така наречения "пасажерски". Сега там е скъсана кожата на таблото и е доста неприятно. Как да го оправя по- евтино. Не ми се сменя цялото табло. Колата е Мондео 2001г. Чух, че за Фокуса продават готови "жабки" с капаци. Дали има нещо подобно и за Мондео-то? Или дали не става от друг модел или марка. Ако някой може да ми даде съвет, ще съм благодарна.
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Re: Отворен еърбег
На Фокуса се сменя еърбега или се слага на негово място една пластмаса като панер. Обаче той е отделен от таблото, а на Мондеото не е. За да имаш работещ еърбег трябва да смениш таблото, датчика на еърбега, който го е задействал, и управляващия модул. Звучи ми като 2000-2500 лв за нови части. Можеш и да облечеш таблото с кожа или алкантара, ще стане красиво, ама без еърбег.
-
- потребител
- Регистриран: 19 апр 2008, 09:27
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
Да, за да го оправя, но нямам такава възможност. Просто искам да скрия тази разкъсана кожа на таблото. Трябва да има някакъв начин
А колкото до еърбега- толкова години съм карала без такъв, ще мина още няколко, живот и здраве.

- Shooter
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2007, 12:23
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 TDI 1996 Turnier Ghia
Ford Mondeo нова пръчка комби 2009 - Местоположение: Хасково
Постави си нов еърбег. на мондеото са сменяеми. при мен и двата бяха гръмнали и сменени. имаше леко повдигане на таблото зад пасажерския еърбег но го подлепих леко с locktide като канаконлит. не личи и стана супер!
-
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2007, 16:23
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0
Някой сменял ли е сам предните еърбеци на Мондео МК3? И от къде мога да намеря работещ кит? Гледам, че из нета има за около 350 $...
Става въпрос за Мондео МК3 Титаниум Х.
Става въпрос за Мондео МК3 Титаниум Х.
-
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2007, 16:23
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0
От Мотопфое ми казаха, че само частите са около малко над 3000 лева ако ги поръчам при тях...
Отделно монтаж.
Струва ми се огромна сума само за частите. Кой знае още колко ще искат за работата.
Някой поръчвал ли си е от китайските китове, които се въртят из нета? И евентуално ще трябва някой майстор да го монтира някак

Отделно монтаж.
Струва ми се огромна сума само за частите. Кой знае още колко ще искат за работата.

Някой поръчвал ли си е от китайските китове, които се въртят из нета? И евентуално ще трябва някой майстор да го монтира някак