Волан на Фиеста 1,25
-
- потребител
- Регистриран: 27 ное 2008, 20:36
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.25i 16V Zetec-S
- Status: Извън линия
Волан на Фиеста 1,25
Здравейте.Търсих темата където пишеше как се сваля волана с еърбека на форд,но не го намерих.Може ли някой(евентуално,който е свалял) да ми каже как се сваля,защото моя е зле и трябва да го сменям,но незнам как да стигна до проклетата гайка заради еърбека под кората
- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
Re: Волан на Фиеста 1,25
Един колега ми беше изпращал ръководство за Ка-то. Мисля, че на Фиеста ще е подобно. Нещо не мога да кача нищо тук (или поне не знам как), така, че ако искаш дай мейл на ЛС и ще ти го пратя. 

Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
-
- потребител
- Регистриран: 29 окт 2011, 18:26
- Модел на автомобила: Fiesta
Някой може ли да ми каже и на мен
) Имам един малък проблем с волана и искам да го смъкна да го погледна от къде ми стърже така при завиване в 2-те посоки и е много неприятно. Благодаря!

- boby
- потребител
- Регистриран: 29 окт 2007, 19:48
- Модел на автомобила: Ford focus 1.6i 2000 г. и C Max 1.6 tdci 2004 г.
Стърже ти най вероятно от лостчето за мигачите, има две пъпки отпредната страна който контактуват с един месингов ринг пред тях.virus4e написа:Някой може ли да ми каже и на мен) Имам един малък проблем с волана и искам да го смъкна да го погледна от къде ми стърже така при завиване в 2-те посоки и е много неприятно. Благодаря!
- momo76
- потребител
- Регистриран: 21 окт 2006, 16:11
- Модел на автомобила: Фиеста 1.25 2001г.
Ако имаш възглавница на волана първо откачаш акумулатора. Чакаш 15 - 20 минути. Завърташ волана на 90 градуса - отзад ще видиш една дупка а в нея едно болтче. Отвиваш болтчето - еврейска звезда ама не помня номера. От другата страна има същото болтче, т.е. връщаш волана както е бил и въртиш още 90 градуса в другата посока. Сваляш възглавницата, откачаш и кабела, отвиваш гайката на волана, дърпаш волана и си готов.