Закрепващи елементи за кора на багажник. Къде във Варна?
- aluethial
- потребител
- Регистриран: 24 яну 2014, 00:50
- Модел на автомобила: Ford Probe GT 2.5 V6 24V
- Status: Извън линия
Закрепващи елементи за кора на багажник. Къде във Варна?
Къде във Варна (или интернет) мога да намеря закрепващи елементи за кори на багажник за Ford Probe? Обиколих няколко магазина но нищо не намерих. На едно от местата имаха но бяха някакви дребни за друг модел кола.
Освен малките закрепващи елементи, също така търся и тези които се навиват в горната част на багажника, към които обикновено се закачат ластиците за багажник.
За съжаление нямам как нагледно да покажа, надявам се че все пак ясно съм описал за какво става дума.
Освен малките закрепващи елементи, също така търся и тези които се навиват в горната част на багажника, към които обикновено се закачат ластиците за багажник.
За съжаление нямам как нагледно да покажа, надявам се че все пак ясно съм описал за какво става дума.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Закрепващи елементи за кора на багажник. Къде във Варна?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- aluethial
- потребител
Нямат това което търся. След много ровичкане в интернет се оказва че единствено от eBay може да се вземат а за 10 щипки да се плаща 30-40 лева за доставка не си струва.
Интересното е че уж колата ми е Ford а щипките се оказаха стандартни и за Mazda 626. След като от motophoe ми казаха да си гледам работата (щото видиш ли щипките били много стар “аксесоар” и даже вече не им се занимавало да ги зареждат), се обърнах към Mazda. Там ми казаха че “уж” имат но дори и да нямат щели да поръчат, само трябвало да видят модела точно какъв бил.
Та в крайна сметка се зачудих… Ами сега като ми се налага да сменям и други “дребни” неща по колата… Къде да ги търся?! Някой ако има някакви насоки ще съм благодарен, че още съм нов в целия този бизнес – “собственик на кола”.

Интересното е че уж колата ми е Ford а щипките се оказаха стандартни и за Mazda 626. След като от motophoe ми казаха да си гледам работата (щото видиш ли щипките били много стар “аксесоар” и даже вече не им се занимавало да ги зареждат), се обърнах към Mazda. Там ми казаха че “уж” имат но дори и да нямат щели да поръчат, само трябвало да видят модела точно какъв бил.

Та в крайна сметка се зачудих… Ами сега като ми се налага да сменям и други “дребни” неща по колата… Къде да ги търся?! Някой ако има някакви насоки ще съм благодарен, че още съм нов в целия този бизнес – “собственик на кола”.

- aluethial
- потребител
co.ukurgan написа:В кой ибей гледаш?
Ама то нали са един вид общи, и ми дава резултати и от US.