Въпрос за измиването на задно стъкло!
- atanas-radev
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2015, 21:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 TDCI, 109 hp комби април 2008 г.
- Status: Извън линия
Въпрос за измиването на задно стъкло!
Здравейте колеги,
Може ли някой да ми каже откъде през автомобила минава течността за измиване на задното стъкло на Форд Фокус комби 2008 г. Казанчето е едно - в двигателния отсек. Имам съмнение за теч по магистралата, понеже задната седалка и облегалка (предимно зад шофьорското място) са много мокри, а през последните десетина дни в Бургас не е валяло, задните стъкла са плътно затворени, но пък често пусках измиването на задното стъкло. Това е само предположение, но все отнякъде трябва да се започне, че е много неприятно.
Благодаря!
Може ли някой да ми каже откъде през автомобила минава течността за измиване на задното стъкло на Форд Фокус комби 2008 г. Казанчето е едно - в двигателния отсек. Имам съмнение за теч по магистралата, понеже задната седалка и облегалка (предимно зад шофьорското място) са много мокри, а през последните десетина дни в Бургас не е валяло, задните стъкла са плътно затворени, но пък често пусках измиването на задното стъкло. Това е само предположение, но все отнякъде трябва да се започне, че е много неприятно.
Благодаря!
Атанас, Форд Фокус комби 1.6 TDCI, 109 к.с.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Въпрос за измиването на задно стъкло!
На прав път си, върви по тавана.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
По тавана от лявата страна, и много добре е захванат шлауха, гумен е, под тапицерията, която също здраво е защипана и много трудна за сваляне.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- atanas-radev
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2015, 21:31
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 TDCI, 109 hp комби април 2008 г.
Благодаря колеги!
Засега ще спра да ползвам измиването на задното стъкло, а после като се постопли малко ще търся някой тенекиджия да помогне за свалянето на панели и тапицерия, че ако аз пипам само бели ще направя. Дано да е оттам, че е гадно да ти е мокро, може и да се вмирише, сега нищо не съхне, ама ще сваля седалката и облегалката да ги изсуша у дома до печката.
Засега ще спра да ползвам измиването на задното стъкло, а после като се постопли малко ще търся някой тенекиджия да помогне за свалянето на панели и тапицерия, че ако аз пипам само бели ще направя. Дано да е оттам, че е гадно да ти е мокро, може и да се вмирише, сега нищо не съхне, ама ще сваля седалката и облегалката да ги изсуша у дома до печката.
Атанас, Форд Фокус комби 1.6 TDCI, 109 к.с.