фолио
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
- Status: Извън линия
фолио
значи каде ли не питах и никои неможе да ми каже дано тук някои знае..значи искам следното фолио-значи като сребърното огледално само че е по матово и по тъмно,и светлината не се отразява в него.мерси предварително
- FordSierra1.6L
- потребител
да за затъмняване...еми да знам че стои добре на бяла кола понеже и моята е бяла затова имам мерак да си взема такова..но малко коли във софия съм виждал с такиви прозорци.Каде ли не питах по форуми,магазини,познати и никои незнае за такова..вече обмислям вариянт като видя такава кола да спря човека дето я кара и да го питам.вече ме заболяха пръстите да штракам из нета а и кракака нема да издържат много да обикалят по магазините:))мерси все пак ако някои случаино знае да помогне няма да му се разсърдя:)
- FordSierra1.6L
- потребител
-
- FordSierra1.6L
- потребител
-
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: фолио
Имам един приятел, който се познава с вносителя на тези фолия. Трябва да го видя и ще разбера повече инфо. Но предполагам няма да стане до 2-3 дена.FordSierra1.6L написа:значи каде ли не питах и никои неможе да ми каже дано тук някои знае..значи искам следното фолио-значи като сребърното огледално само че е по матово и по тъмно,и светлината не се отразява в него.мерси предварително
- FordSierra1.6L
- потребител
ми няма проблем да изчакам само да има.Бърза работа нямам.ако разбереш нещо пишиkEFi написа:Имам един приятел, който се познава с вносителя на тези фолия. Трябва да го видя и ще разбера повече инфо. Но предполагам няма да стане до 2-3 дена.FordSierra1.6L написа:значи каде ли не питах и никои неможе да ми каже дано тук някои знае..значи искам следното фолио-значи като сребърното огледално само че е по матово и по тъмно,и светлината не се отразява в него.мерси предварително

е ще ми кажеш ли някакъв такъв сервиз??е то аз ако си намеря фолиото лесна работа ще намеря кои да го сложиЩ-304 написа:Много е капризно това фолио и сам да го сложиш без да имаш опит и да заспи е почти невъзможно. Остават мааалки мехурчета, разтяга се и т.н. Опитвал съм-пари на вятъра. Най-добре отиди в сервизче където слагат. Имат си валяци за притискане, почистване и т.н. А, че е скъпо-скъпо е.

-
Аз извадих стъклата и фолиото заспа послеЩ-304 написа:Много е капризно това фолио и сам да го сложиш без да имаш опит и да заспи е почти невъзможно. Остават мааалки мехурчета, разтяга се и т.н. Опитвал съм-пари на вятъра. Най-добре отиди в сервизче където слагат. Имат си валяци за притискане, почистване и т.н. А, че е скъпо-скъпо е.

- FordSierra1.6L
- потребител
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Тониране на стъкла, фолия, аларми...
AVI-J