Вода в купето на Фокуса

Екстериор и интериор.
ValDes
потребител
потребител
Регистриран: 07 май 2010, 11:00
Модел на автомобила: Focus Turnier, 1.6 Zetec, 16v, 01.2000
Status: Извън линия

Вода в купето на Фокуса

Мнение от ValDes » 07 юни 2010, 19:32

Здравейте на всички!
От скоро и аз съм горд собственик на Форд Фокус 01'2000г, 1.6, 16v Turnier.
Колата е чудесна, беше любов от пръв поглед :D
Разбира си има доста дребни забележки, но... за тези пари толкоз, а те не бяха бог знае колко много. Та на въпроса.
Проблема се появи след автомивка. Още на връщане забелязах, че през радиатора тече вода. Беше чиста и миришеше на сапуна от автомивката. Реших че просто пича с водострийката(един доста ячък Керхер или нещо от този род) е попрекалил и след като попих водата от мокета счетох проблема за решен. ДА АМА НЕ! :evil:
На другия ден заплющя един як дъжд и какво да видя - вода ама бая не само в краката на мястото до шофьора ами и на мястото зад него дори повече :oops:
Веднага газ и право и във форума, търся, чета, ама точно този проблем не откривам (или поне аз си мисля така :( )
Това което установих до момента е следното:
1. И двете пластамасови кори под капака на двигателя са доста поизгорели от слънцето, като в крайщата направо са се разпердошинили нацяло.
2. И двете кори не са добре уплътнени към предното стъкло.
3. Филтъра на купето беше мокър, както и казанчето му, което дори на на лаик като мен му говори че проблема май се състои точно в това, че влиза вода във филтъра и оттам през тръбите на парното в купето :cry:
Моля за съвет какво да правя оттук нататък. Знам че Вие сте хората на които човек може да разчита на компетентно мнение.
Благодаря Ви предварително.

Потребителски аватар
echo69
потребител
потребител
Регистриран: 18 авг 2006, 14:13
Модел на автомобила: ford focus 1,6 zetec SE 100k.c.
Status: Извън линия

Re: Вода в купето на Фокуса

Мнение от echo69 » 14 юни 2010, 11:58

Изображение

Отговори

Върни се в “КУПЕ”