Сваляне на табло Мондео МК3
-
- потребител
- Регистриран: 10 фев 2011, 20:46
- Модел на автомобила: ford mondeo
- Status: Извън линия
Сваляне на табло Мондео МК3
Здравейте на всички. Имам един проблем днес 02.03.2012год. ми загасна осветлението на таблото. Нищо не се вижда нито обортомера нито нищо, никакъв прибор. Всичко останало е ок. Та бих искал да попитам някой знае ли как се валя таблото, за да сменят диодите или кришки незнам какво е осветлението, и дали осветлението на таблото е с букса или с жички. Задавам Ви този въпрос, защото се съмнявам, че ако ми ги сменят в сервиз може да започне да дрънка самото табло, а това е много дразнещо. Забелявам, че в последно време доста сервизи претупват работата. Бих искал сам да го направя. Благодаря на всички, които отделят от времето си да ми помагат.
-
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2010, 15:21
- Модел на автомобила: Ford Mondeo
Re: Сваляне на табло Мондео МК3
сваляш кората под волана мисля беше с 4 винта,след това сваляш кората над волана-тя е с три винта отдолу под волана,отвиваш и издърпваш лаисната под таблото и след това ще видиш двата винта на самото табло.отвиваш ги и тях и издърпваш таблото.крушките са отзад с фасунги.общо са 4.вадиш ги от фасунгите и ги сменяш.цялата работа е не повече от 30 мин. със сглобяването.успех.възможно е да съм пропуснал нещо но като започнеш пипай внимателно и оглеждай за някое винтче.
-
- потребител
- Регистриран: 10 фев 2011, 20:46
- Модел на автомобила: ford mondeo
Re: Сваляне на табло Мондео МК3
Мерси много ще пробвам тази седмица. И ще пиша какво е станало/. Още веднъж благодаря