Сваляне на табло Мондео МК3

Екстериор и интериор.
mirnov
потребител
потребител
Регистриран: 10 фев 2011, 20:46
Модел на автомобила: ford mondeo
Status: Извън линия

Сваляне на табло Мондео МК3

Мнение от mirnov » 02 мар 2012, 20:57

Здравейте на всички. Имам един проблем днес 02.03.2012год. ми загасна осветлението на таблото. Нищо не се вижда нито обортомера нито нищо, никакъв прибор. Всичко останало е ок. Та бих искал да попитам някой знае ли как се валя таблото, за да сменят диодите или кришки незнам какво е осветлението, и дали осветлението на таблото е с букса или с жички. Задавам Ви този въпрос, защото се съмнявам, че ако ми ги сменят в сервиз може да започне да дрънка самото табло, а това е много дразнещо. Забелявам, че в последно време доста сервизи претупват работата. Бих искал сам да го направя. Благодаря на всички, които отделят от времето си да ми помагат.

matorsko6
потребител
потребител
Регистриран: 22 сеп 2010, 15:21
Модел на автомобила: Ford Mondeo

Re: Сваляне на табло Мондео МК3

Мнение от matorsko6 » 04 мар 2012, 09:42

сваляш кората под волана мисля беше с 4 винта,след това сваляш кората над волана-тя е с три винта отдолу под волана,отвиваш и издърпваш лаисната под таблото и след това ще видиш двата винта на самото табло.отвиваш ги и тях и издърпваш таблото.крушките са отзад с фасунги.общо са 4.вадиш ги от фасунгите и ги сменяш.цялата работа е не повече от 30 мин. със сглобяването.успех.възможно е да съм пропуснал нещо но като започнеш пипай внимателно и оглеждай за някое винтче.

mirnov
потребител
потребител
Регистриран: 10 фев 2011, 20:46
Модел на автомобила: ford mondeo

Re: Сваляне на табло Мондео МК3

Мнение от mirnov » 07 мар 2012, 21:06

Мерси много ще пробвам тази седмица. И ще пиша какво е станало/. Още веднъж благодаря

Отговори

Върни се в “КУПЕ”