Здравейте колеги имам няколко питания...
- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
- Status: Извън линия
Здравейте колеги имам няколко питания...
Става въпрос за следното:
Трябва ми ляв (шоф) мигач за Мондео МК1
Как се сменя маншона на ръчната спирачка и този на скоростният лост?
От къде мога да си взема и за колко пари бяли бленди в смисал да не са за мъгла жълти, а да са само разпръсквачи...
При навиване на волана до край, било то на ляво или на дясно се чува едно такова странно пукане като на желязо? Няква идея?
Друго, ако се сетя ще допълвам.
И някакви координати на някой, който лепи със смола, пластмаса или фибро-стъкло и може да оправиме едни брони...
Може да докарам хубавеца на ОМВ-то да се видиме и да помогнете, ако има желание някой да види тунинга
Мерси предварително!
Трябва ми ляв (шоф) мигач за Мондео МК1
Как се сменя маншона на ръчната спирачка и този на скоростният лост?
От къде мога да си взема и за колко пари бяли бленди в смисал да не са за мъгла жълти, а да са само разпръсквачи...
При навиване на волана до край, било то на ляво или на дясно се чува едно такова странно пукане като на желязо? Няква идея?
Друго, ако се сетя ще допълвам.
И някакви координати на някой, който лепи със смола, пластмаса или фибро-стъкло и може да оправиме едни брони...
Може да докарам хубавеца на ОМВ-то да се видиме и да помогнете, ако има желание някой да види тунинга

Мерси предварително!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Fiesta MK6 Ti-Vct 1.6 120 коня - Местоположение: Плевен
Re: Здравейте колеги имам няколко питания...
Ми купи си!Трябва ми ляв (шоф) мигач за Мондео МК1

Топката на скоростния лост би трябвало да се развива.Как се сменя маншона на ръчната спирачка и този на скоростният лост?
Моите са кожени - май някой се играл да ги прави.
На ръчната е с ластици и се вади и слага много грамотно.
Огледай и на твоя едва ли се налага разглобяване. Би трябвало просто да се изхлузва.
Бял-Бяло в множественно число се пише БелиОт къде мога да си взема и за колко пари бяли бленди в смисал да не са за мъгла жълти, а да са само разпръсквачи...

Блендите са бели по принци а твоите са пожълтели от старост

Тука ненам.При навиване на волана до край, било то на ляво или на дясно се чува едно такова странно пукане като на желязо? Няква идея?
Предполагам като навиеш волана докрай и потеглиш се чува.
Може да е каре.
Забелязал си че форума има раздели профилирани за КУПЕ, ХОДОВА ЧАСТ и т.н. за да може като влезеш по-лесно да намериш търсена от теб информация.Друго, ако се сетя ще допълвам.
Сега като питаш ти, евентуално някой със същите проблеми чете и му помагаш и на него.
За поредн път сбиваш всичко на едно място и едва ли ще бъдеш полезен по този начин на някой друг.
- b2d
- потребител
Хехехе... въпросите са много и нямах време да ги разпределям, а знам че така е по-добре! Който може да помага.
В мото-пфое ги няма блендите и се чака 1-месец някъде, ако ги има налични ще е добре...
Иначе малко повече за колата ще пусна в "Моята кола" За да не е пълен миш-маша. Само ще дам жокер: Джия, кожа, ел.пакет, тунинг...
В мото-пфое ги няма блендите и се чака 1-месец някъде, ако ги има налични ще е добре...

- b2d
- потребител
А някакъв телефон или адрес на магазина в Надежда примерно?
Точно такива бленди много ме съмнява, че няма след като в Мото-пфое ги нямат налични... А какво стана с кристалните фарове от една тема някакво развитие ?
Точно такива бленди много ме съмнява, че няма след като в Мото-пфое ги нямат налични... А какво стана с кристалните фарове от една тема някакво развитие ?
Последна промяна от b2d на 26 окт 2007, 17:06, променено общо 1 път.