Problemi s1s zapalvaneto!!!
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2011, 02:04
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16V
- Status: Извън линия
Re: Problemi s1s zapalvaneto!!!
Здравеите колеги имам проблем със запалването на моята Фиеста 2000 год. 1.25 16V 75 Коня Zetec.Всеки ден първото палене е проблем ако запали даже и да е трудно работи нормално целия ден ,но задави ли се при първото завъртане на клиуча колкото и да се опитваш да запалиш само пада акомулатора и нищо не става.А и да кажа не знам дали е важно но докато се опитвам да запаля на 5-6 въртене на клиуча стрелките на таблото ми абсолиутно всички от паднало положение отиват до края на приборите и се връщат, а километража ми се занулява и тогава спира да върти стартера . Това е моят проблем . Благодаря предварително.
- nikolayri
- потребител
- Регистриран: 12 яну 2011, 11:27
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.6 TDCi
Значи първо, защо се дави? Даваш газ при първото палене ли? Би трябвало да пали без газ.
Не съм сигурен на този модел дали така работи смукача, но на по-старите преди палене студена трябва да се натисне бавно педала до долу и после въртиш без газ.
Второ: ако се е задавила - натискаш газта докрай и държиш така докато запали, не фо пускай ако трябва да вуртиш 2-3 пъти.
Трето: Отиди на елкон да се види как ти е сместа и свещи, кабели.
Дано да съм помогнал.
Не съм сигурен на този модел дали така работи смукача, но на по-старите преди палене студена трябва да се натисне бавно педала до долу и после въртиш без газ.
Второ: ако се е задавила - натискаш газта докрай и държиш така докато запали, не фо пускай ако трябва да вуртиш 2-3 пъти.
Трето: Отиди на елкон да се види как ти е сместа и свещи, кабели.
Дано да съм помогнал.
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2011, 02:04
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.25 16V
Не не подажам газ като вартя тя се задавя без да и подавам газ ,а след това като подавам се опитва да запали оба4е пак не става . Мерси за саветите ще 6тобвам
Може и да стане .