Проуб

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
therockbg
потребител
потребител
Регистриран: 04 мар 2011, 12:33
Модел на автомобила: бъдещ проуб може би
Status: Извън линия

Проуб

Мнение от therockbg » 04 мар 2011, 12:45

Здравейте съфорумци. Нов съм във форума и се регистрирам главно за да питам (поне засега ..)

Та да мина на темата. Имам намерение това лято да стана горд собственик на форд проуб 2-ра генерация, 2,5 литра двигателя.
Та искам да попитам като се стигне до огледа на самата кола за какво по-точно да гледам .. нещо от рода на проблеми, които се появяват при моделите и т.н.
Също така гледах някои обяви за колите от БГ сайтовете. Това което ми направи впечатление беше че колите са на неимоверно малко километри и на много занижени цени в момента. За километрите мисля че ми е пределно ясно, че продавачите са си поиграли със километража ...
Има ли някой от форумите, който случайно продава такъв форд ...
Струва ли си да внеса колата от Германия да речем (Живея близо до Германия и мога да си позволя да я купя от там .. дори може би и Холандия .. )

Проблем има с парите както винаги ... но мисля че мога да отделя до 2500 лв за нея. Знам че е малко за сносна кола, но дайте идея и за цени ... ако се наложи ще се взимат пари на заем все пак ..

Надявам се не съм ви досадил с многото текст .. :) _friends_
There is no beast without cruelty

Nikola Iordanov
потребител
потребител
Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6

Re: Проуб

Мнение от Nikola Iordanov » 06 мар 2011, 08:52

На километражи не разчитай за верноста им , може да показва примерно 150000 хиляди а да е на 230000 зависи колко саго върнали обратно .А що се отнася до ниските цени на пазара те са от лоши коментари на КАЛПАВИ САМОУКИ "майстори" дето са се научили да ровят във москвичите и жигулите и тези коли пълни с електроника ги гледат като извън земни и се чудат от къде да ги захванат .А пък който се захване окалпави работата така че после трудо се оправя ,малко са тези дето разбират и си свършат работата както трябва.А покупката на стара кола каквато и ще да е си е чист късмет........ *072*
Последна промяна от Nikola Iordanov на 20 апр 2011, 21:58, променено общо 1 път.

therockbg
потребител
потребител
Регистриран: 04 мар 2011, 12:33
Модел на автомобила: бъдещ проуб може би

Re: Проуб

Мнение от therockbg » 06 мар 2011, 11:33

за поправянето ще имам проблем само докъто я стегна в БГ за път. После я извеждам извън страната и ще се грижа за нея подобаващо с добри майстори ... поне се надявам да са добри :)
все пак да продължа да попитам какви са най-честите дефекти и т.н. за които да гледам и т.н. :)

Също така много важен въпрос - скъпи ли са за поддръжка ...
There is no beast without cruelty

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”