Мобилен принтер за кола
-
- потребител
- Регистриран: 25 окт 2011, 23:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 2003 TDCI 74kW, 100PS
- Status: Извън линия
Мобилен принтер за кола
Здравейте колеги,
Имам малко странен въпрос, на който търся вашата помощ. Напоследък ежедневно ми се случва да пътувам за София, след като трябва да направя транспортни документи в Пазарджик и да бързам да ги дам на шофьора, за да тръгне навреме. Е писна ми все да бързам, да карам бясно, само и само да съм навреме на мястото.
Та идеята ми е да си взема мобилен принтер за кола и с лаптопа да си ги принтирам, поне ще спестя нерви, гориво и време. Проблема е че не намирам нищо като мобилен принтер за кола, който да печати на А4. Четох по други форуми че хората си връзват обикновени принтери с инвертори към запалката, но се чудя за надежноста.
И така, ако някой се е сблъсквал със същия проблем или пък има идея, да пише...
Имам малко странен въпрос, на който търся вашата помощ. Напоследък ежедневно ми се случва да пътувам за София, след като трябва да направя транспортни документи в Пазарджик и да бързам да ги дам на шофьора, за да тръгне навреме. Е писна ми все да бързам, да карам бясно, само и само да съм навреме на мястото.
Та идеята ми е да си взема мобилен принтер за кола и с лаптопа да си ги принтирам, поне ще спестя нерви, гориво и време. Проблема е че не намирам нищо като мобилен принтер за кола, който да печати на А4. Четох по други форуми че хората си връзват обикновени принтери с инвертори към запалката, но се чудя за надежноста.
И така, ако някой се е сблъсквал със същия проблем или пък има идея, да пише...
Всичко зависи от това, което се намира между двете уши.
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Re: Мобилен принтер за кола
А нещо на батерии защо не вземеш? Например това: http://www.amazon.com/HP-Deskjet-Printe ... B000B658NC
Иначе става и с инвертор става, но в никакъв случай лазерен принтер! Имат голяма консумация по време на печат. Само мастиленоструен.
Иначе става и с инвертор става, но в никакъв случай лазерен принтер! Имат голяма консумация по време на печат. Само мастиленоструен.
-
- потребител
- Регистриран: 25 окт 2011, 23:06
- Модел на автомобила: Ford Focus 2003 TDCI 74kW, 100PS
Вчера вечерта се консултирах с познат, който работи в фирма за компютри и принтери. Изказа доста негативно мнение, по отношение на цена и качество. Та май, май ще си пътувам.
Всичко зависи от това, което се намира между двете уши.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Добре де, доколкото схванах, трябва да изготвиш документи на едно място и да се върнеш за да ги дадеш? Задължително ли е печатането да стане във колата? Там където ги даваш, няма ли достъп до 220V. Мисля че няма да е проблем да намериш контакт ( в заведение или бензиностанция), тогава един малък лазерен принтер за 100-150лв, спокойно ти върши работа.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
Не разбирам кво против имаш инверторите.Само че внимаваи какъв ще купиш.Има Китаиски и Китаиски.Важното е да дава 220В,не по-малко, и синусоидата да е модифицирана.Струват малко повече пари, ама ако си вземеш един по -голям от 1000Вата ще си спестиш доста главоболия,и ще можеш да го ползваш и за други ел.уреди.