Въпрос относно загубен ключ
- slambeca
- потребител
- Регистриран: 28 авг 2011, 04:48
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 TDDI
- Status: Извън линия
Въпрос относно загубен ключ
Колеги, въпросният ключ беше от големите, с 3-те копчета, за централното и за багажника. Колата е Мондео MK3 от 2001-ва.
Имам резервен, пак с чип, но без възможност да отключва без да се вкара в ключалките.
Та въпроса ми е какво да предприема, за да си извадя наново същия ключ, с чипа и с вградено дистанционно за централното. В мото-пфое ли трябва да отида или има и други алтернативи и на каква цена долу-горе би ми стъпало.
Не е проблем да си го карам и с другия ключ, просто са ми нужни 2, тъй като и друг член от семейството има нужда понякога да кара колата.
Благодаря Ви!
Имам резервен, пак с чип, но без възможност да отключва без да се вкара в ключалките.
Та въпроса ми е какво да предприема, за да си извадя наново същия ключ, с чипа и с вградено дистанционно за централното. В мото-пфое ли трябва да отида или има и други алтернативи и на каква цена долу-горе би ми стъпало.
Не е проблем да си го карам и с другия ключ, просто са ми нужни 2, тъй като и друг член от семейството има нужда понякога да кара колата.
Благодаря Ви!
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Re: Въпрос относно загубен ключ
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- slambeca
- потребител
- Регистриран: 28 авг 2011, 04:48
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 TDDI
http://www.google.com/imgres?um=1&hl=bg ... s:15,i:175
Колега, моят е по-скоро такъв.
Не знам дали този, който ми показваш, може да ми свърши работа.
Колега, моят е по-скоро такъв.
Не знам дали този, който ми показваш, може да ми свърши работа.
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Аз съм наясно че твоят е като моят, но мисля че на този може да се използува дистанционното само.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Купи си ключ от ибей за 10-на паунда и после го закарай заедно с колата да ти го програмират.