Търсене на FORD FOCUS след 2005!

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
kito
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT
Status: Извън линия

Търсене на FORD FOCUS след 2005!

Мнение от kito » 01 ное 2012, 19:55

Здравейте,
ориентирал съм се да си взема Фокусче след 2005 година!
Чудих се с какъв двигател да е и тъй като бензиновите са рядкост, навярно ще е дизел! А поради малкия данък и май не голямата разлика във вървежа по-добре да е 1,6 TDCI 90 кончета.
Може ли да попитам някой от вас, който има подобна кола да ми каже ето тази:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=131n00
струва ли ви се удряна отпред???
Гледам фугата между предната броня и калника и тази под фара и нещо голяма ми се струва!
А иначе много лачена изглежда и си ми харесва!
Благодаря ви предварително! ;)

Nikola Iordanov
потребител
потребител
Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6

Re: Търсене на FORD FOCUS след 2005!

Мнение от Nikola Iordanov » 02 ное 2012, 20:42

Ако е бензинов след покупката му имаш 3 възможности за избор на гориво , бензин , пропан или пък метан .Дизела си е дизел и нищо друго , и ако е дизел да е TDDI и ако почетеш малко из темите из форума ще разбереш защо TDDI а не TDCI .

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 03 ное 2012, 12:00

MK2 на фокуса след 2002г. няма с ТДДИ мотори. :!:

Иначе и аз съм с 2 ръце за бензина.Икономията вече я няма от дизела,а с този двигател трябва да сипваш от най-скъпата нафта.
Ако е направен професионално след удар няма да можеш да разбереш имало го е ,нямало ли го.А една виснала броня с 1см. нищо не значи.
Последна промяна от mrdds на 03 ное 2012, 13:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lancer
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2012, 06:06
Модел на автомобила: Ford Focus '99

Мнение от Lancer » 03 ное 2012, 12:43

kito написа: ...струва ли ви се удряна отпред???
Гледам фугата между предната броня и калника и тази под фара и нещо голяма ми се струва!
А иначе много лачена изглежда и си ми харесва!
Благодаря ви предварително! ;)
По мое мнение нещо по-сериозно пречи да не е сглобена както трябва, така, че по-внимателно с тая колица, да не се окаже, че и геометрията и не е в ред. На пръв поглед не виждам как ще се прибере бронята нагоре, без да повдигне и капака, та май не е само увисване на бронята, но може и да греша, на място ще се види най-добре.
Сокол скитник

Потребителски аватар
essex
потребител
потребител
Регистриран: 28 окт 2008, 14:15
Модел на автомобила: Форд Фокус СТ170

Мнение от essex » 03 ное 2012, 12:49

Като си пред колата в левият калник и броня има луфт виждам го на снимката, а от дясната страна няма !
Знам че това леко разминаване може да се получи и от времето (топло,студено) но има възможност да е удряна защото автокъщата е в горубляне.
По-добре 10мин закъснял, но поне жив и здрав.

Потребителски аватар
Lancer
потребител
потребител

Мнение от Lancer » 03 ное 2012, 17:19

essex написа:Като си пред колата в левият калник и броня има луфт виждам го на снимката, а от дясната страна няма !
Знам че това леко разминаване може да се получи и от времето (топло,студено) но има възможност да е удряна защото автокъщата е в горубляне.
Това, че е в Горубляне донякъде дори е успокояващ факт, че идея си нямате на какво са способни пък селските типажи...
Сокол скитник

И.Караколев
потребител
потребител
Регистриран: 16 юли 2012, 19:49
Модел на автомобила: Ford Focus II 1.4

Мнение от И.Караколев » 04 ное 2012, 01:42

Според мен е минал през дупка, защото на тези фокуси са им толкова меки тенекиите и с тези щипки и пластмласи дето се закача всичко е мале мила.

Потребителски аватар
essex
потребител
потребител

Мнение от essex » 05 ное 2012, 18:54

Lancer написа:
essex написа:Като си пред колата в левият калник и броня има луфт виждам го на снимката, а от дясната страна няма !
Това, че е в Горубляне донякъде дори е успокояващ факт, че идея си нямате на какво са способни пък селските типажи...
Селски типаж ли каза, аз като си взех ориона от гара елин пелин, син и баща майстори ми го продаваха и си имам голяма представа :lol:

Потребителски аватар
Lancer
потребител
потребител

Мнение от Lancer » 05 ное 2012, 20:48

essex написа:Селски типаж ли каза, аз като си взех ориона от гара елин пелин, син и баща майстори ми го продаваха и си имам голяма представа :lol:
Еми, да, звъня от Варна в Монтана, казвам имате кола, която искам да видя и евентуално да купя, отговарят ми, да, добре, налична е... Отивам аз и гледам нещо от едната страна синьо, от другата хем лилаво, хем одрано и минато върху лилавото със синьо, отделно ръжда отдолу колкото искаш, а огледалото се държи на няколко намотки тиксо, всичкото това или не снимано, или нещо като игра с фотошоп го крие.
За да не съм пълно капо, през зъби попитах дали пали това нещо, че да му се яхвам и питам откъде е по-направо към Варна :)
Тоя пък усети, че се прееб@ва и скъпоценната му чекрантия след по-малко от час ще хване нанякъде, но далеч от него и вика, че нямала документи, след 3-4 дни щели да дойдат от Италия /макар колата очеизвадно да е плувала из австрийски блата в дните в които не е карана из химикалите в снега/ та му викам : Да, това е напълно в реда на нещата, ще изчакам да дойдат нейде из хотелите в Монтана, все пак ще е покупка с фактура, нали все пак си автокъща а не частно лице... Абе, за какво ти е тая фактура вика, наистина ли ти трябва, иииии, каквото още там можеш да се сетиш, ама от селско по-кавалско, та, намери си нещо из София, щото на друго място в никой случай няма да те чака нещо по-добро, в провинцията и покупателната способност е по-ниска и джамбазите до скоро са ковали магарета и т.н.
Тия в София поне знаят да се возят на метрото :)
Сокол скитник

kito
потребител
потребител
Регистриран: 21 фев 2009, 17:50
Модел на автомобила: Ford Focus MK1 Turnier 1.6 16v, Ford Focus MK2 1.6 16v Ti-VCT

Мнение от kito » 05 ное 2012, 22:38

Хахахахаха, е***и историята! :)
Абе то на всякъде явно е все едно и също!
Колата 2ра употреба като жената се избира, на късмет! :)

Потребителски аватар
essex
потребител
потребител

Мнение от essex » 05 ное 2012, 22:52

Само да напомня че така не помагаме на колегата :roll:

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”