Покупка на Форд Галакси

Всички въпроси свързани с вашия автомобил, за които няма конкретна тема.
vasilis83
потребител
потребител
Регистриран: 06 юни 2010, 14:59
Модел на автомобила: FORD MUSTANG FOREVER
Status: Извън линия

Покупка на Форд Галакси

Мнение от vasilis83 » 04 апр 2013, 10:05

Здравейте колеги, може би въпросът ми ще ви се стори много банален, за което предварително се извинявам НО семейството ми се нуждае много спешно от ВАН които да служи вярно в ежедневието. Живея и работя в Германия, коли много НО липсва техническата грамотност на българския народ Моля за мнение и препоръка за Галакси след 2003-та 116 или 131 коня дизелов мотор 7 местен. Предварително благодаря на всички колеги изказали мнение по-темата

куман
потребител
потребител
Регистриран: 31 мар 2013, 14:24
Модел на автомобила: Ford Galaxy 1996

Re: Покупка на Форд Галакси

Мнение от куман » 21 апр 2013, 18:05

Колега съветвам те за бензинка 2.0 116к доволен съм с ангренажна верига на която дават около 200 000 км живот,лесно се подържа и аз работа в Чехия и е пътуване до България,мисълта ми е че ако е ремък като при дизел трябва да го наглеждаш на 40 000км за да си спокоен.Ти решаваш.Успех :)

Потребителски аватар
urgan
Потребител
Потребител
Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA

Re: Покупка на Форд Галакси

Мнение от urgan » 22 апр 2013, 10:36

Е само заради единия ремък ли му казваш да не си купувава въпросната кола. Преди време се бях засилил към тия дизелови мотори (PD) защото и аз исках такъв ван. При покупката на тоя двигател трябва да се гледат доста неща. Турбо, маф, дюзи. Скъпите неща в тоя автомобил са съдинителя и дюзите, ако разбира се се наложи да се правят. Иначе по мнение на хора които карат такива в България са много здрави мотори и ако се сипва хубава нафта която там имате ще те слуша много време. Ако попаднеш на гледана кола ще й се радваш много време, само незнам при покупката може ли да се гледа някъде това вече ще трябва да го решиш. Иначе който и да е от двата мотора да избереш все ще си доволен, но 131 кс е по пъргав.
Изображение

Отговори

Върни се в “ДРУГИ ВЪПРОСИ”