Покупка на Форд Галакси
-
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2010, 14:59
- Модел на автомобила: FORD MUSTANG FOREVER
- Status: Извън линия
Покупка на Форд Галакси
Здравейте колеги, може би въпросът ми ще ви се стори много банален, за което предварително се извинявам НО семейството ми се нуждае много спешно от ВАН които да служи вярно в ежедневието. Живея и работя в Германия, коли много НО липсва техническата грамотност на българския народ Моля за мнение и препоръка за Галакси след 2003-та 116 или 131 коня дизелов мотор 7 местен. Предварително благодаря на всички колеги изказали мнение по-темата
-
- потребител
- Регистриран: 31 мар 2013, 14:24
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1996
- Status: Извън линия
Re: Покупка на Форд Галакси
Колега съветвам те за бензинка 2.0 116к доволен съм с ангренажна верига на която дават около 200 000 км живот,лесно се подържа и аз работа в Чехия и е пътуване до България,мисълта ми е че ако е ремък като при дизел трябва да го наглеждаш на 40 000км за да си спокоен.Ти решаваш.Успех 

- urgan
- Потребител
- Регистриран: 16 яну 2009, 16:44
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 TDCi 131 h.p. Estate 02' Ghia
Engine code: FMBA - Status: Извън линия
Re: Покупка на Форд Галакси
Е само заради единия ремък ли му казваш да не си купувава въпросната кола. Преди време се бях засилил към тия дизелови мотори (PD) защото и аз исках такъв ван. При покупката на тоя двигател трябва да се гледат доста неща. Турбо, маф, дюзи. Скъпите неща в тоя автомобил са съдинителя и дюзите, ако разбира се се наложи да се правят. Иначе по мнение на хора които карат такива в България са много здрави мотори и ако се сипва хубава нафта която там имате ще те слуша много време. Ако попаднеш на гледана кола ще й се радваш много време, само незнам при покупката може ли да се гледа някъде това вече ще трябва да го решиш. Иначе който и да е от двата мотора да избереш все ще си доволен, но 131 кс е по пъргав.