Къде стои пожарогасителя на Фокус Комби?
-
- потребител
- Регистриран: 17 апр 2013, 22:09
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCi 115 hp 2001 г. (коНби)
- Status: Извън линия
Къде стои пожарогасителя на Фокус Комби?
Не мога да си намеря място на пожарогасителя на Фокуса - комби. Когато го купих нямаше аптечка и пожарогасител. Сега си набавих и двете. В задната част на купето, от лявата страна се отваря кората и се виждат едни кабели. В дясно има повече място, но там сложих аптечката... Къде да намеря място за пожарогасителя.
Обема му е колкото двулитрово шише от пепси, да речем.
Дайте някоя идея, че сега стои под предната седалка на пасажера, но мисля, че не е най-доброто решение.
Благодаря предварително!

Дайте някоя идея, че сега стои под предната седалка на пасажера, но мисля, че не е най-доброто решение.
Благодаря предварително!
"Мисленето е най-трудната работа на света. Затова толкова малко хора се захващат с нея." - Хенри Форд
- kimi666
- потребител
- Регистриран: 29 фев 2012, 17:14
- Модел на автомобила: ford focus 1.8 i, ghia , kombi 99г. GI Romano
Re: Къде стои пожарогасителя на Фокус Комби?
Моят съм го сложил в дясната ниша, където ти е аптечката. Има си ластик и пасва идеално. Но варианта под седалката ми се струва по-удачен от гледна точка на бързина на реакция. Недай си боже да се налага да се използва ако имаш много багаж отзад, докато извадиш пожарогасителя.....
-
- потребител
- Регистриран: 17 апр 2013, 22:09
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCi 115 hp 2001 г. (коНби)
Re: Къде стои пожарогасителя на Фокус Комби?
...така е! От гледна точка на бързина, ако се наложи (недай Боже!), под седалката е по-добре. Май ще се пробвам да го завържа с някакви ластици с велкро за долната част на седалката. Жена ми е дизайнерка
(шие дрехи) та ще измисли една дрешка и за пожарогасителя ми 

"Мисленето е най-трудната работа на света. Затова толкова малко хора се захващат с нея." - Хенри Форд