Съвет за Ford B-max
-
- потребител
- Регистриран: 18 юли 2013, 23:58
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.0 1993
- Status: Извън линия
Съвет за Ford B-max
Първо привет! Искам да кажа, че като външен вид новият B-max ме грабна. Не знам защо по рекламите все е с кафяв цвят, но го видях на живо днес в синьо като това: http://www.trusteddealers.co.uk/used-ca ... M62TBX.jpg и честно да ви кажа повече ми харесва от сестра си Фиеста и от новия Фокус. Хубаво че се появи поне една нова кола, която да ми харесва като дизайн и то точно от любимата марка. Определено на живо изглежда много по-добре, от колкото на снимки и дори в ТВ рекламата. 
Но стига толкова за дизайна, гледам, че е нов модел едва от миналата година и вероятно няма много хора с опит, но все пак реших да си питам. А и може някои да са карали тест драйв. Искам да знам как е като стабилност, като комфорт? Лесно ли се паркира? Смятате ли, че може да бъде закупена като заместител на Фиеста, защото гледам габаритите са подобни, с изключение на височината, а мен новата Фиеста не ме грабва с нищо като външен вид?

Но стига толкова за дизайна, гледам, че е нов модел едва от миналата година и вероятно няма много хора с опит, но все пак реших да си питам. А и може някои да са карали тест драйв. Искам да знам как е като стабилност, като комфорт? Лесно ли се паркира? Смятате ли, че може да бъде закупена като заместител на Фиеста, защото гледам габаритите са подобни, с изключение на височината, а мен новата Фиеста не ме грабва с нищо като външен вид?