Надявам се скоро да е тук
- liquid
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 13:46
- Модел на автомобила: 2001 ford cougar 2.0, 2006 ford explorer 4.0
- Status: Извън линия
Надявам се скоро да е тук
Здравейте,
Надявам се скоро тук да има снимка и инфо за Форд Кугър - новата ми кола живот и здраве.
Преди това обаче някои да има някакви впечатления за този автомобил?
Плюсове, минуси, цени за поддръжка, абе всичко което знаете ще ми е полезно, най вече от собствен опит ако имате, не толкова от това което пише в рекламите за колата по интернет.
Много мерси!!
Надявам се скоро тук да има снимка и инфо за Форд Кугър - новата ми кола живот и здраве.
Преди това обаче някои да има някакви впечатления за този автомобил?
Плюсове, минуси, цени за поддръжка, абе всичко което знаете ще ми е полезно, най вече от собствен опит ако имате, не толкова от това което пише в рекламите за колата по интернет.
Много мерси!!
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Добре дошъл в отбора на ФОРД.
Под есенната картинка има бутони третия от ляво на дясно е бетона ТЪРСЕНЕ. Натискаш го и написваш в полето търсене по думи ПУМА. После натискаш търси и ти излизат темите в който присъства думата ПУМА. Така може да го използваш и по нататъка при търсене на информация от архива на форума. ето ти една от темите открити по този начин http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... F%F3%EC%E0" onclick="window.open(this.href);return false;
Под есенната картинка има бутони третия от ляво на дясно е бетона ТЪРСЕНЕ. Натискаш го и написваш в полето търсене по думи ПУМА. После натискаш търси и ти излизат темите в който присъства думата ПУМА. Така може да го използваш и по нататъка при търсене на информация от архива на форума. ето ти една от темите открити по този начин http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... F%F3%EC%E0" onclick="window.open(this.href);return false;
- liquid
- потребител
не точно пума
Мерси колега,petkoff_pl написа:Добре дошъл в отбора на ФОРД.
Погледнах и там, но почти нищо не сте говорили за този модел във форум-а. Едно важно уточнение, аз говоря за Кугър а не за малката му сестричка Пума.
Надявам се скоро да публикувам снимки, ако се окаже успешна сделката
- liquid
- потребител
да, този катастрофиралия на сливница и още един са вече в една автоморга. Има четири здрави в БГ, единия от които се продава, доста е рядък модела, затова ми трябва и информация за негоGate написа:Не съм одавна тук,ма единственото нещо което съм мяркал за Кугар във форума е една обява за катастрофирал такъв!А пък по мое лично мнение са доста малко в България!Но се си мисля ,че ще излезне от някъде някой съ-моделец!
-
- потребител
- Регистриран: 11 окт 2005, 16:26
- Модел на автомобила: ескорт '96 1.8 115 к.с.
един познат кара кугар 2.0 от 4 години и е много доволен. аз съм го карал веднъж и според мен по-добрия вариант е големия мотор 2.5, не че с 2.0 не върви но все пак е спортна кола. дизайна е уникален, пътното поведение е доста добро, купето е сравнително просторно. за надеждност не мога да коментирам - моя приятел му е направил не повече от 25 000 км за 4 години, така че не е обективен пример.
- Svetlix
- потребител
- Регистриран: 21 сеп 2006, 18:38
- Модел на автомобила: Nissan Almera SRi 1.6, 16V
- Контакти:
Тук можем да поспорим ... за пътниците отзад въобще не са помислили. За по-високите пътници отзад съществува риск като затваряш багажника да ги удариш по главата. Там пространството което са оставили е твърде малкоracer11 написа:........... купето е сравнително просторно. ...........

Но все пак кой си купува такава кола, че да вози някой отзад

-
- потребител
- Регистриран: 11 окт 2005, 16:26
- Модел на автомобила: ескорт '96 1.8 115 к.с.
като казах "сравнително просторно" имах предвид стандартите в класа, естествено че в сравнение с мондео например мястото е доста по-малко. пробвай да се качиш в пума отзад (аз съм 1.90 и съм пробвалSvetlix написа:Тук можем да поспорим ... за пътниците отзад въобще не са помислили. За по-високите пътници отзад съществува риск като затваряш багажника да ги удариш по главата. Там пространството което са оставили е твърде малкоracer11 написа:........... купето е сравнително просторно. ...........![]()
Но все пак кой си купува такава кола, че да вози някой отзад

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Виждал съм катастрофирал Кугар- беше отсякъл две дървета, разбил баничарница и се беше спрял в стълба на тролея. Водача го нямаше на местопроизшествието не се появи и в спешна помощ- явно нищо не му е имало.Вратите се отваряха и затваряха все едно нищо не се е случило а пък въздушните му възглавници бяха с размерите на чувал. Други впечатления от Кугара нямам.
- liquid
- потребител
Изпратих ти ЛС за координатите на твоя познат, не е лошо малкото хора с този модел да поддържаме връзкаracer11 написа:един познат кара кугар 2.0 от 4 години и е много доволен. аз съм го карал веднъж и според мен по-добрия вариант е големия мотор 2.5, не че с 2.0 не върви но все пак е спортна кола. дизайна е уникален, пътното поведение е доста добро, купето е сравнително просторно. за надеждност не мога да коментирам - моя приятел му е направил не повече от 25 000 км за 4 години, така че не е обективен пример.