Здравейте и аз с ФОРД и няколко въпроса.
-
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2012, 17:23
- Модел на автомобила: Фор Фокус 1.6 tdci - 90 к.с 2006 ,Форд Мондео 2000 TDDI - 2002 година.
- Status: Извън линия
Здравейте и аз с ФОРД и няколко въпроса.
Здравейте отново колеги. От вчера имаме Форд Мондео 2002 година ,дизел 115 коня. Интересува ме следното: днес разбрах ,че за да си сменя крушката на габарита се събаря половината предница
Остават ми следните проблеми; дръжката на жабката е останала счупена при затворено положение,побългарява ли се там този проблем и как да я отворя, имам ли катализатор и ако го махна ще имам ли проблеми с електрониката или не е вързан с нея и последното засега ,на щората в багажника са счупени двете крачета с които се закрепя 'следкато се изтегли за да покрие багажника,това има ли начин да се побългари и то. Музиката в колата не се включва ,няма ток до нея ,възможно ли е да е само тя наотделен бушон и кой е. Благодарско за съветите предварително.

- chokolino771
- потребител
- Регистриран: 24 апр 2011, 17:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2000 TDCI 130кс. 2002г.
- Status: Извън линия
Re: Здравейте и аз с ФОРД и няколко въпроса.
Ами колега да кажа първо за габарита-не се сваля цялата предница ами има две шини или щекички на самия фар и като ги издърпаш целия фар си излиза и си правиш каквото ти е кеф за жабката и моята се счупи но като я отварях явно си е слабо място после свалих заключващия механизъм и с поялник си запоих счупената част но я подсилих с тънка телена мрежичка но трябва да намериш вариант как да я отвориш и накрая за бушона отпред до акумулатора има кутия с бушони на капака на кутията са нарисувани символите кой бушон за къде е ако не ти е отбелязано пиши аз имам заводската книжка на Мондео и е на БГ и ще се намери кой е.А пък за щората вече незнам аз съм със седан някой който е комби да каже но гледам по моргите има доста разглобени така че лесно ще намериш!