въпрос за Форд Фокус
-
- потребител
- Регистриран: 03 апр 2014, 21:38
- Модел на автомобила: Ford Focus
- Status: Извън линия
въпрос за Форд Фокус
Здравейте.Моля за съдействие. Нов съм във форума и имам нужда от съвет и помощ. Карам VW Golf 3 ,но възнамерявам да си закупя Ford Focus. Днес гледах един Форд от обява , покарах го. Автомобила е Ford Focus ,2001 година,1600 куб. см, zetec, газ/бензин. Всичко беше наред,докато не се случи следното- след един светофар потеглих,и когато превключих на втора предавка колата изведнъж изгуби мощност. Отначало помислих,че може би съм вкарал 4 предавка,но не беше това. Спрях и се опитах да потегля. Вкарах първа предавка,но се получи същото-автомобила не потегли. Малко след това се чу странно виене от двигателя. Изгасих автомобила,след това го запалих и всичко беше наред.Настоящия собственик беше до мен и не знаеше каква може да е причината. Малко след това отидох в сервиз. Направиха диагностика и служителя каза,че всички показатели са в нормалните граници. Въпроса ми е - някой има ли предположение какво може да се случва ? Като цяло автомобила ми хареса. Ще съм благодарен ако получа отговор. Забравих да спомена- в казанчето нямаше антифриз. В системата имаше,но не и в казанчето. Това е . Предварително благодаря.
- Besniq
- потребител
- Регистриран: 21 дек 2012, 15:16
- Модел на автомобила: фокус mk2.5 Duratec и W203 - C180 kompressor
- Контакти:
Re: въпрос за Форд Фокус
Казанчето трябва да е чисто, без налепи и отлагания, антифриза трябва да е бистър !!! Всичко различно от това трябва да те притеснява...
Пада в мощността също е притеснителен, моя съвет е търси друг фокус, читав и ще останеш много доволен.
Успех.
Пада в мощността също е притеснителен, моя съвет е търси друг фокус, читав и ще останеш много доволен.
Успех.
[url=http://besniq30.snimka.bg/automobiles/ford-focus-mk1-1-8-tddi.802865.34892879][img]http://media.snimka.bg/s1/4324/034892879-thumb.jpg?r=0[/img][/url]
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Не ни казвай,че при тези аномалии все още искаш да купиш точно този автомобил ...?! 

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Ако ти го подаряват, да вземеш да се занимаваш с него, обаче ако искат пари...

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.