Мнение за Фиеста 2004г., 1300 куб.см
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
- Status: Извън линия
Re: Мнение за Фиеста 2004г., 1300 куб.см
Аз едно ще ви кажа който много се оглежда за това онова като купува кола обикновенно накрая си го слага много кораво, скоро познат взе а4 1,8т гледа кви ли не коли и накрая уж най читавата 500 метра след регистрация в кат светна маслото и мотора почна да трака, след 2 седмици чудене какво да я прави се оказа маслена помпа, а преди това са сменявали биелни лагери и разни други неща.

- martin1977
- потребител
- Регистриран: 17 май 2010, 16:42
- Модел на автомобила: Ford
Аз 2 коли навремето купувах на ези-тура .. само по описание по телефон, дори без снимки, и то от непознати хора коли с неясен пробег и произход .... и двете се оказаха сполучливи. Друг случай от миналото - кола с "история", 100 майстори я гледаха за какво ли не- проучвахме я ... всичко бе прекрасно ... и след 3 месеца - основен ремонт. Така че колега - прекръсти се и взимай, много много не се вталясвай че може и да сбъркаш .. дано късмета да е с теб.
-
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2014, 18:56
- Модел на автомобила: Ford Fiesta
Най-накрая реших проблема. Излезе хубава оферта за тойота ярис 2004г, 1.0i и я взех, беше доста по-запазена от фиестите, които гледах , а и ми хареса как вози. Дано да е добър избор.
Благодаря на всички за съдействието
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Честито, дано те кара дълго (или докато ти решиш) без да ти създава ядове!
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- martin1977
- потребител
- Регистриран: 17 май 2010, 16:42
- Модел на автомобила: Ford
Тойотата е железен автомобил- не си сбъркал. Жената скоро взе- много е доволна. Но в твоя случай не ми харесва, че е с малкия двигател. Тя взе 1.3 VVTI 2003 година. вози прилично ..... не е бегачка, ама е ОК .. 140-150 си ги вдига. На старта е с една идея по-пъргава от Мондеото ми 2.0 Зетек, но след 200-300 метра вече умира. Но Ярисчето с 1.0 не ми е ясно как ще върви. Друг минус е че няма багажник ... един лаптоп в него и толкова. И най-лошото - държат много високи цени .... сигурно има защо. На една цена е нейния Ярис с новото ми Мондео 2003 V6, а са на една възраст ... а Монди е фул екстри, а Ярисчето опоскано горкото ... че дори и малко по-скъпо излезе мъничето .... ама пък бензина си го мирише - 5-6/100 ... 2 пъти по-малко от шестака.alex_varna написа:Най-накрая реших проблема. Излезе хубава оферта за тойота ярис 2004г, 1.0i и я взех, беше доста по-запазена от фиестите, които гледах , а и ми хареса как вози. Дано да е добър избор.