Мнение за Мондео 95г 1.8I комби
-
- потребител
- Регистриран: 08 май 2013, 22:20
- Модел на автомобила: ford
- Status: Извън линия
Мнение за Мондео 95г 1.8I комби
Здравейте, търся да си купя комби и попаднах на Форд Мондео 95г 1.8I 115 к.с. Много търсих из нета, но кой знае какви мнения не открих. Бихте ли ми казали нещо повече за модела . Знам само, че е голям и просторен автомобил точно като за мен, но не знам нищо повече, освен че не е много маневрен.
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Re: Мнение за Мондео 95г 1.8I комби
20-годишна кола. За кога?
Не, че е лошо мондеото, но машина на 20 години е пътник отвсякъде.
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
-
- потребител
- Регистриран: 08 май 2013, 22:20
- Модел на автомобила: ford
Умишлено съм се насочил на по стар модел защото има по малко електроника. Имам познати с фордове след 2000 година и си скубят косите постоянно са в сервизи та затова питам.S_C написа:20-годишна кола. За кога?
-
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2015, 18:21
- Модел на автомобила: Galaxy
ауууу........., все едно чета мислите си отпреди 4 години когато взехме галаксито.Казах си , колкото по-стара ,толкова по-добре заради електрониката ,е...........ненацелих. Оказа се че е сложна и трудна за разбиране и поддръжка.Това се отнася и за шараните и алхамбрите.Горките и те си имат неразшифроващите се проблеми . Все един набор са 1997 -- 2004.Не ми се мисли как се поддържат нови коли и .....хибриди , елекромобили....По-добре да не внасят. Успех и късмет .
- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
В голяма грешка си. всичко е електроника вътре. Но пък аз с електрониката специално...ядове не помня да съм имал. Неприятно ще те изненада обаче цената на частите и сложността на някои ремонти.sstambo написа:Умишлено съм се насочил на по стар модел защото има по малко електроника. Имам познати с фордове след 2000 година и си скубят косите постоянно са в сервизи та затова питам.S_C написа:20-годишна кола. За кога?
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- BIGFORDFAN
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 05:06
- Модел на автомобила: Mondeo mk2 1.8 TD ''Сребърната стрела'' & 1996 Scorpio 2.9 12v automatic estate
Добре се е насочил колегата според мен, мк1 е много подходящ автомобил за нашите условия. Моторите са доста здрави, проблеми имат най-вече с инсталацията на мотора ( нарушена изолация на кабелите). Частите за тия коли са на безценица, намират се под път и над път. Но важното е че доста рядко се прибягва до тях, за обслужване (ремъци, ролки и т.н. ) сумата е около 200-300 лв. Имаме и читави майстори вече покрай форума, ама против ръждата няма кой да ти помогне, гледай да е от Италия. Успех!
Sent from my Lenovo
Sent from my Lenovo