Съвет за покупка на автомобил Форд Фюжън
Съвет за покупка на автомобил Форд Фюжън
Моля за мнения за Форд Фюжън с бензинов двигател 1.4 80 к.с. или 1.6 100 к.с. Дуратек.Кой е по добър и безпроблемен двигател.Четох че 1.6 16v гори масло вярно ли е.
- Felis Concolor
- потребител
- Регистриран: 21 мар 2015, 21:28
- Модел на автомобила: Ford Puma 1.6 2001
- Status: Извън линия
Re: Съвет за покупка на автомобил Форд Фюжън
Както би казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повечеnikich66 написа:...за Форд Фюжън...

Всъщност при Фузион (предпочитам да го наричам така веднъж заради немските корени, втори път в противовес на "отвъдоеанския" Фюжън), доколкото има главоболия, не са толкова по двигателя. При автомобили от 2004-2005г. е налице повишена склонност към корозия по врати, калници и спирачни тръбопроводи; заради това - и като прибавим по-висококачествените пластмаси в купето след проведената рестилизация - за предпочитане са автомобили с дата на производство от 2006г. нататък, ако човек има избор.
П.П.
Да Ви спори изборът, пък след като го направите и ако се мернем на някоя традиционна неделна среща в София, бих могъл да Ви подаря оригиналната си рекламна брошура за Фузион-а в знак на пожелание за всичко най-добро

"Идеите сами по себе си са безценни, но и най-добрата идея си остава гола идея, ако не я материализираш, защото иначе всеки може да дава идеи" (Хенри Форд)
- dragonn2
- потребител
- Регистриран: 10 ное 2014, 12:09
- Модел на автомобила: 2001 Ford Focus 1.6 16v / 2007 Ford Fusion 1.6 16v / 2004 Toyota RAV4 D4D
- Контакти:
И аз бих заложил на 1.6.Felis Concolor написа:Както би казал Мечо Пух - колкото повече, толкова повечеnikich66 написа:...за Форд Фюжън...![]()
Пак е в малкият данък, пак толко харчи, но пък има повече мощност, която винаги е добре дошла.
Това че на някои им гори масло, не означава че на всички им гори масло. Аз съм със същият двигател във Фокуса и да чукна на дърво маслото не е мръднало до сега, хем е от Италия.
- ФордБългария
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2014, 23:22
- Модел на автомобила: Ford Focus mk1 1.6 16v
Подкрепям Драгона. Ако поддържаш добре колата, не би трябвало да има проблеми. А дори и да имаш проблем с маслото, мисля че се оправя със смяна на сегменти. 

Благодаря на всички за мненията бяха ми много полезни надявам се скоро да съм един от собствениците на Форд Фюжън.Засега още не съм намерил добър екземпляр ако някой има информация за такъв да се обади.Аз съм от Пазарджик.