помощ!!!
-
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2015, 15:50
- Status: Извън линия
помощ!!!
Преди 1 година си купих форд фокус 1.8 тдци 115к.с.избрах го,защото ми хареса,като външност.Приятел го запали ,покара и каза,че според него се държи добре на пътя,той е уж разбирач
.Какво стана в последствие не ми се говори..Освен първоначалното задължително обслужване се наложи смяна на подгревни свещи,акумулатор,нови гуми естествено. Сменяха се маркучи за по 200лв. Двигателя прегря и направих основен ремонт и на него .!Сега свири и турбото..За 1 година не успях да пътувам никъде без да ме остави на пътя тая кола.Сега питам колегите мъже тук-заслужава ли си ремонт на това турбо или да я давам за части >:D<: колата е от 2003г. По нея е платено всичко до 2016г,данъци,гражданска ,всичко..

- BladeMan
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2011, 22:06
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK2 1.8TD Ghia
Re: помощ!!!
1: Смени си майстора! (задължително)
2: Колата си е до късмет! (никой , ама никой не може да каже със сигурност каква кола купуваш)
3: Вземи си турбо втора ръка за 60 лв (пиши ми на лично за препоръка за да не става реклама) // преди това смени майстора и питай другия за турбото дали е добре
2: Колата си е до късмет! (никой , ама никой не може да каже със сигурност каква кола купуваш)
3: Вземи си турбо втора ръка за 60 лв (пиши ми на лично за препоръка за да не става реклама) // преди това смени майстора и питай другия за турбото дали е добре

-
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2014, 10:14
- Модел на автомобила: Focus c-max 1.8
Re: помощ!!!
Турбото на почти всички дизели си се води консуматив. Купуване на дизел по външен вид и с приятел разбирач е =