Форд Фиеста пострадала след обилен дъжд
-
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2012, 16:23
- Модел на автомобила: форд
- Status: Извън линия
Форд Фиеста пострадала след обилен дъжд
Някой може ли да помогне с мнение?
Колата е Форд Фиеста дизел 1.8 TDDI 2000г. Угасна в локвата, но след това запали, макар и трудно. Впоследствие се наложи смяна на бендикс, защото сдаде багажа. Сега пали от раз, но когато е студен двигателят, леко тресе, а щом загрее, няма проблем. При студен двигател щом запали, пуши доста в бяло,но като загрее, спира. Чака ме дълъг път и се притеснявам дали няма да имам проблеми.
Приемам и съвет къде в Плевен да намеря сервиз или автомонтьор, които наистина да са добри и да разчитам на компетентно отношение.
Колата е Форд Фиеста дизел 1.8 TDDI 2000г. Угасна в локвата, но след това запали, макар и трудно. Впоследствие се наложи смяна на бендикс, защото сдаде багажа. Сега пали от раз, но когато е студен двигателят, леко тресе, а щом загрее, няма проблем. При студен двигател щом запали, пуши доста в бяло,но като загрее, спира. Чака ме дълъг път и се притеснявам дали няма да имам проблеми.
Приемам и съвет къде в Плевен да намеря сервиз или автомонтьор, които наистина да са добри и да разчитам на компетентно отношение.
- ieiei
- потребител
- Регистриран: 11 май 2007, 12:50
- Модел на автомобила: Ford
Re: Форд Фиеста пострадала след обилен дъжд
Въздушния филтър проверихте ли да не е мокър?
-
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2012, 16:23
- Модел на автомобила: форд
Въздушният филтър беше мокър и е сменен. Това беше първото нещо, което направих.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Лошо, време е да премериш компресията и се готви за сериозен ремонт.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!